Zwołuje się zgromadzenie ludzi ale kto wyjaśnił co się kryje pod pojęciem - "obwodnica dla Sulejowa" obawiam się, że nie ma osoby w Sulejowie która była by w stanie to pojęcie sprecyzować w natłoku: drogi, drogi alternatywnej, ścieżki rowerowej itp. itd.
chcemy nic nowego wszyscy chcemy ale co chcemy, kto będzie taki mądry by to zdefiniować - może pomorze A.Wolski jakby nie było redaktor
Nadal na 409-tym kilometrze DK-12 są trzy zupełnie nie oznakowane skrzyżowania... z ul Polną, Energetyczną i Zieloną.... jak ma nie być tam wypadków? a władzom Sulejowa jedynie rewitalizacja w głowie, zamiast alternatywnej drogi do Piotrkowa...
Potrzebna ta obwodnica jak dziura w moście.Okna na plasiki wymienić i cisza w domu.A i nie każdy musi jeździć autem.Są przecież busy na Piotrków i Opoczno.
jestem ślepy a jeżdzę dk-12 co drugi dzień i nigdy nie widziałem tam żadnego wypadku.
Czy na pewno pan Gaik nie jest członkiem żadnej partii? Czy nie jest to akcent przedwyborczy?. Czyżby kolejne budowanie swojwj pozycji na półprawdzie a raczej ściemie?. Czy myśli pan o wyborach i już mija się z prawdą?
Zapraszają na pogaduchy i kłótnie żeby się zaprezentować bo co innego na takim zebraniu w OSP można załatwić. No dobra może i pójdę i obejrzę tych nie reprezentujących żadnej partii, ale czy nie związanych z żadną partią czy inną grupą to zobaczymy ? Za stary jestem abym w altruizm w Sulejowie wierzył. Zmanipulować się nie dam. Ciekawe kto za tymi organizatorami stoi ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!