Teraz się obudzili! A jak były konsultacje społeczne odnośnie budowy drogi ekspresowej S12, to protestowali,chodzili zbierali podpisy nawet od letników przeciwko budowie, organizowali wyjazdy do Łodzi, żeby nie było budowy drogi, bo droga przechodzi za blisko domów itd. Chcieliście protestować, to teraz macie za swoje - drogi nie ma i dłuuuuuuugo nie będzie... Dziękujemy Wam protestujący.
Kto miał zarobić na wariancie W6 ? Na inwestycjach w gminach kręci się lody to co dopiero na takich wartych kilka miliardów ?
a miało nie być politycznie - Pani Gaik gdzie Pan byłeś jak ustalany był wariant
Zapraszają na pogaduchy i kłótnie żeby się zaprezentować bo co innego na takim zebraniu w OSP można załatwić. No dobra może i pójdę i obejrzę tych nie reprezentujących żadnej partii, ale czy nie związanych z żadną partią czy inną grupą to zobaczymy ? Za stary jestem abym w altruizm w Sulejowie wierzył. Zmanipulować się nie dam. Ciekawe kto za tymi organizatorami stoi ?
Czy na pewno pan Gaik nie jest członkiem żadnej partii? Czy nie jest to akcent przedwyborczy?. Czyżby kolejne budowanie swojwj pozycji na półprawdzie a raczej ściemie?. Czy myśli pan o wyborach i już mija się z prawdą?
jestem ślepy a jeżdzę dk-12 co drugi dzień i nigdy nie widziałem tam żadnego wypadku.
Potrzebna ta obwodnica jak dziura w moście.Okna na plasiki wymienić i cisza w domu.A i nie każdy musi jeździć autem.Są przecież busy na Piotrków i Opoczno.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!