Witam podczas interwencji policji w Woli Krzysztoporskiej po zgłoszeniu na policje bo koleś dymił okropnie nasi struże prawa powiedzieli żeby nie palił więcej panelami do których przyznał się że pali i na tym się zakończyło, zero mandatu ,a gość dalej pali co tylko może i ma to w du..e jak ktoś nie wierzy wystarczy się przejść ul wesołą
Mogę się jedynie domyślać????, że komentarze piszą "matołki"mieszkający w blokach.... Rozumy pozjadali, " wiedzą czym i jak palą w piecach ludzie mieszkający w domach (czyżby zazdrość!?!?!)
Mam takiego sąsiada, sąsiadkę!?!?,dzięki którym straż miejska przyjeżdżała 3 razy. Mam udokumentowane przez nich, że palę w piecu tylko węglem i drewnem i nie będzie mnie jakiś gamoń uczył jak mam palić w piecu, bo robię to od kilkudziesięciu lat.... Jeśli będzie mnie kiedyś stać na kolektory, to kupię je dla mojej wygody, a nie dla widzimisię jakiegoś gnoma, który na WSZYSTKIM się zna!!!
Pilnujcie własnego nosa i nie wtykajcie go tam gdzie nie potrzeba!!!!!!
Wystarczy wieczorem przejechać przez Przygłów czy Sulejów - co chwila plastik pachnie inaczej.
Wierzeje zima to tragedia,ta "ekskluzywna"dzielnica to jeden wielki smród,nie można tam po ludzku otworzyć okna żeby wywietrzyc,nawet,gdy się jedynie przejeżdża tamtędy samochodem trudno to wytrzymać-stare piece mają,palą byle czym
WIELKIE KARY FINANSOWE DMA WSZYSTKICH KTÓRZY PALA ŚMIECIAMI I WRZUCAJĄ CO SIĘ DA.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!