Dziś po godz. 9 zdarzył się cud - wrak daewoo ze zdjęcia został zabrany przez lawetę.
Żaden problem. Trzeba zapiąć linkę i wyciągnąć oba auta na jezdnię. Wtedy nie będzie problemu, że stroją poza drogą. Będą stały na drodze i blokowały ruch, co z automatu skutkuje odholowaniem ich na parking miejski.
Nie ma za co.
Parkingi, trawniki..., to nic. Od wielu tyg. przy, a raczej na ulicy Michałowskiej 11 stoi rozklekotany, granatowy GOLF. Nic osobliwego ktoś powie. Ok, tylko tam obowiązuje znak B-36 czyli zakaz zatrzymywania się. Super, myślę sobie, w tym mieście tego znaku nie trzeba przestrzegać. Ciekaw jestem czy te umieszczone w strefie płatnego parkowania także można ignorować? Wychodzi na to, że tak.
Zapraszam straż na parking koło Maka. Spory wybór.Kilka miejsc zablokowanych od kilku lat. Kiedyś straż była, popatrzyła a golf stoi jak stał.. Pewnie nic nie mogą zrobić...
Daewoo Espero to nie żaden wrak.Jest do sprzedania. Auto od pierwszego właścicciela. Kupione w polskim salonie. Jeżdziła nim starsza kobieta, wyłącznie do kościoła, stąd niski przebieg. W aucie nic nie stuka, nic nie puka. Silnik pracuje równo i cicho (głównie cicho) etc. etc. .....
Ja tam na stałe pracuje za granicą i jak od czasu do czasu sprowadzę auto w celu sprzedaży to też stawiam pod blokami i moje autka stoją tam aż się nie sprzedadzą. W końcu nie jest napisane, że muszą tam stać auta jakichś konkretnych mieszkańców.
Jak SKODA FABIA nie wyglada na porzucona... stoi kikadziesiat miesiecy juz na kapciach...i w dozwolonym miejscu...smiech na sali nieraz wlepiali mandat tym co tam dtali poniewaz to jest TRAWNIK...dzieki temy autu nie mozna juz go tak nazwac... a co wlascicieli nie mozna NAMIERZYC...TO SA CHINCZYKI Z FOCUSA!!!!!!!!
Fajny pomysł z tym fotkami wrakow. Jest na epiotrkow taka galeria ale już mocno nieaktualna
http://www.epiotrkow.pl/galeria/cat,130
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!