metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maciul ~maciul (Gość)24.09.2014 15:07

Kacperek na rowerek i wyjazd z funkcji!

112

wsz ~wsz (Gość)24.09.2014 15:56

Jasne, a w zamian bufetowa, trębacz albo inna andżela...

10

Dobrze ? ~Dobrze ? (Gość)24.09.2014 16:16

Popieram!!!!

30

wyborca ~wyborca (Gość)24.09.2014 16:51

No ja tam mam wątpliwość czy kacperek, były milicjant, ups. przepraszam policjant, jest zdrowy?!. Mam nadzieje, że zostanie skazany z całą surowością, bo to zły człowiek nie nadający się do sprawowania żadnej publicznej funkcji. Wiele razy ten kacperek już się skompromitował.

42

OVK ~OVK (Gość)24.09.2014 16:59

Cytuję:
Krzysztof Piesik poczuł się pomówiony słowami wiceprezydenta, który w lutym 2013 roku na antenie telewizji miejskiej (Informacje Piotrkowskie) stwierdził, że w stosunku do Piesika toczy się postępowanie karne o dopuszczenie się czynów zabronionych w związku z wykonywaniem przez niego obowiązków służbowych w jednej z jednostek gminy Tuszyn.

Cytuję:
Jak się jednak okazało, żadne postępowanie „przeciwko” ani „w stosunku” do jego osoby nie było prowadzone. Sąd Rejonowy uznał więc, że było to pomówienie

Czarno na białym,i od czego on się odwołuje?
Pomału kończy się era panowania chojniaka i jego kliki,takich szkodników Piotrków nie widział w swojej powojennej historii.
DOŚĆ WŁADZY NAUCZYCIELI

61

BLEKI BLEKIranga24.09.2014 17:03

Kacperek w mieście jest potrzebny jak piąte koło u wozu.

91

OVK ~OVK (Gość)24.09.2014 17:12

"BLEKI" napisał(a):
Kacperek w mieście jest potrzebny jak piąte koło u wozu.

jeden udaje ,że rządzi a dwóch po sądach lata,na przemian.

41

luzik luzikranga24.09.2014 17:33

Czy to pan Andrzej Kacperek wypowiedział słynne słowa: dotchła pani wózku?. Czy to o tego "myśliciela" i półinteligenta ze stajni Chojniaka chodzi?

14

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)24.09.2014 17:46

"luzik" napisał(a):

O Krawczyńskiego vel Octa tu akurat chodzi.

50

cyklista ~cyklista (Gość)24.09.2014 18:01

Jeden chlapnął jęzorem dwa słowa za dużo, a drugi go za to chce wysłać do mamra. Kiedyś za taką obrazę wystarczył opie...dol. Dzisiaj z byle czym do sądu się lata, zajmuje sądowi czas, a złodziejowi mojego roweru się w końcu sprawa przedawni.

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat