Rozbroiłaś mnie!To mam go po doopie lizać?Tyko jak to zrobić jak pisze pisma do Pana Prezydenta?!Nie mam potrzeby z Nim się spotykać osobiście!Zreszta i tak nie ma czasu na plebs :)))
Odpowiedź na pytanie zadane w nagłówku - nie warto iść na referendum!!!!!!!!!!!
** * * *
* ** * *
na twoja odpowiedź w pytaniu zadanym w nagłówku odpowiadam ci,warto iść półgłówku,hahaha.
dostała z magistratu taki nick i musi pisać,sprawdzają ją,czy ona ma płacone od wpisu?
sara to ksiądz, sposób traktowania rozmówcy jest typowy dla aroganckich księży.Rozmówcę traktują jak dzieciaka, muszą zbesztać, drogę odpowiednią(według siebie)wskazać.
a Prezydent przecież w układzie z kościołem.
Dlaczego ty możesz komentować, a ja nie? Twoje wypociny też mi bokiem wychodzą, ale pisz na zdrowie. Gdzieś musi znaleźć ujście twoja przelewająca się żółć.
W przeciwieństwie do ciebie nie życzę ani tobie (jakkolwiek niskich lotów jesteś), ani twojej rodzinie krzywdy. Pamiętaj, jeśli jesteś sprawcą krzywdy drugiej osoby, to obróci się to kiedyś w twoją stronę. Można się różnić światopoglądem lub wyznaniem, ale ZAWSZE trzeba być człowiekiem. Bardzo lubię i szanuję prezydenta Piotrkowa. DLATEGO NIE IDĘ NA REFERENDUM.
wez idz spac... swoja droga dlaczego ksiadz ma za nick kobiece imie, lepiej by pasowalo jakies zdrobniale, meskie - krzys albo cos.
Przeciwnicy prezydenta wszędzie węszą podstęp. W pale im się nie mieści, że można mówić/pisać o czyichś pozytywnych stronach tak po prostu. Zaraz straszą, że mnie sprawdzą, że ktoś mi płaci itd. A ja mam czyste sumienie.
REFERENDUM JEST NIEOBOWIĄZKOWE, PÓJDZIE KTO BĘDZIE CHCIAŁ, ALE PRZYPOMINAMY, ŻE TO OBYWATELSKI OBOWIĄZEK DECYDOWAĆ O TYM KTO BĘDZIE PRZEWODZIŁ W NASZYM MIEŚCIE!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!