Podobno miały być plakaty porozwieszane w marketach. Widział ktoś taki plakat w Piotrkowie?
A w markecie na Wojska Polskiego .... zawsze jest strajk włoski :))) bo zawsze są kolejki i kasierki robią wszystko niezwykle powoli i "dokładnie".
Jeśli chodzi o Kaufland to się nie zgadzam, raz jedna kasjerka tak się śpieszyła, że połowę zakupów mi zepchnęła mi z taśmy na podłogę.
Winni są sami klienci.Niestety w Polsce nie występuje,niepisana zasada że należy stać koło kogoś obcego z 1 metr od niego.Ludziska tłoczą się,kotłują obok siebie,napierają ciałem.Tragedia.W okresie upałów...to już w ogóle porażka.
Po długoletnim pobycie w USA...przeżyłem szok stojąc w kolejkach do kas.
a ja tam lubie w kauflandzie robic zakupy szczegolnie takie do 10zl i stac w kolejce powyzej 5 minut
Dobre :)))
Ja mam sposób na to płace dopiero jak się spakuje nigdy odwrotnie :)))
dziś rozwiesiłam plakiety ale tylko w kilku miejscach w markecie zeby dyro sie nie przyczepił najwazniejsze zeby pracownicy naprawde wzieli udział w tym strajku prZeciez jezeli razem o siebie nie zawalczymy to indywidualnie nic nie wywalczymy
Absolutna prawda.
10 x 10!
Komentarz wart miszcza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!