I już się zaczęły obietnice wyborcze...... :) A po wyborach będę tylko nici po nich...
Pan Burmistrz mistrzowsko opanował sztukę mówienia co zrobimy, a właściwie co planujemy zrobić. Hiciorem przed wyborów 2006 a potem 2010 było Centrum Romanika w Sulejowie( ciągle w obietnicach wyborczych )Proponuję, aby hitem tych wyborów była obietnica monitoringu przy każdej chałupie na wsi. Niech lud poczuje się bezpiecznie.
monitoring jak najbardziej Panie Baryła. W centrum pi 23 łażą grupy młodych podpitych idiotów, którzy już nie boją się nauczyciela ani rodzica, tylko Sąd i KARA !!!!
Bardzo dobry pomysł, genialny. Jedna z kamer powinna być przed wejściem do urzędem to będzie wiadomo kto na targ i do sklepu leciał i z czym wracał. Będzie także wiadomo kto nachodził Pana Burmistrza i d... zawracał i ile razy, przeszkadzając spokojnie rządzić. Monitor można by na remizie powiesić to jeszcze mieszkańcy i turyści mieliby darmowego Big Brothera za darmo. Myślę , że na taki Big Brother to sami mieszkańcy grosza by nie poskąpili, a i liczba turystów mogłaby się zwiększyć. Jestem na 100 % za takim monitoringiem.
Jestem za a nawet przeciw, buhaha.Monitoring jest wskazany w urzędzie tylko i wyłącznie,powstałby nowy serial "Kiepskich".
Dlaczego gminną? Miejską - Sulejów to przecież miasto.
Gminną, bo swym zasięgiem obejmowałaby teren całej gminy Sulejów...
Najgorse to te protest-tanty co to pod urzędem i w urzędzie protest-antują. Bo to im się śmietniczek nie podoba, albo dajmy na to dziurka w ziemi, mizerny odpisik na 1,5 mln czy ścieżka dla tirów wedle Kurnędza. Stanie taki świżdze, gwiżdże, trąbi i spokóju naszemu Burmistrzowi nie daje. Jak bendzie monitoryjobijing to zara bendzie wiadomo kto se gwizdął na burmistrza. Ja sam zarutko bym takiemu mógł tak gwizdąć co by się transparentem nakrył. Tylko monitoryjobijing i zara wszystek wróci do normy. Nie potośmy se naszego Burmistrza wybrali zeby se gwizdali. Kaj sie tacy rodzą ?
A co z tirami pędzącymi na złamanie karku od strony Opoczna i Kielc? Kiedy to się skończy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!