pomysł bardzo fajny i może wreszcie powstanie jakaś fajna ścianka na którą będzie się można wspiąć troszkę wyżej niż na ściankę boulderową która ma 2,5 m na terenie osiru A co do lokalizacji to warto jeszcze uwzględnić taką ściankę w projekcie na terenie hali RELAX która ma być zburzona i wybudowana na nowo i wtedy mogła by ona mieć o wiele więcej tras wspinaczkowych .
prócz ścianki włodarze tego miasta mogli by pomyśleć nad wybudowaniem zamiast kolejnej siłowni zewnętrznej toru do Parkouru i street workout u . Myślę , że dzieci i młodzież a również dorośli z naszego miasta powinni mieć dostęp do tego co w innych większych miastach jest już na porządku dziennym . Myślę , że jest to fajny sposób na spędzanie wolnego czasu na świeżym powietrzu dla ludzi lubiących aktywność fizyczną . Te tory to nic innego jak drążki drabinki i poręcze oraz platformy do przeskakiwania więc myślę , że koszt wykonania byłby o dużo mniejszy niż takiej siłowni zewnętrznej . Ci co nie wiedzą co to parkour lub street workout wystarczy wpisać w youtube i zobaczyć jakim zainteresowaniem cieszy się w całej Polsce
Myślę, że w piramidzie potrzeb tego miasta, takie obiekty są wyżej niż podstawowe rzeczy, których brakuje. Mogło by być ale jak nie będzie, to się nic nie stanie.
Super, jestem za różnorodnością a ten pomysł jest w dychę. Jestem jak najbardziej za....
W Piotrkowie można by kręcić filmy związane z II Wojną Światową. Rozsypujące się kamienice dookoła rynku i wojska polskiego już mamy. Dźwięk bombowca, który codziennie od rana późnej nocy funduje nam SKYVAN z pobliskiego lotniska też już mamy. Pozdejmować reklamy i można kręcić film. Brawo Piotrków.
Odnośnie następnej nikomu nie potrzebnej zewnętrznej siłowni na której nikt nie ćwiczy, kompletnie nikt z tego nie korzysta. Taka ścianka to strzał w dziesiątkę. Dodatkowo to co proponuje gościu a mianowicie tor do parkuru jest super. Każdy pomysł
który odciągnie dzieci i młodzież od sieci trzeba popierać.
Uważam, że to doskonały pomysł. Nareszcie nie będzie trzeba jeździć do Łodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!