A może by tak zacząć od sraczyka? Miasto niegdyś wojewódzkie a pod tym względem dwunasty wiek kiedy to potrzeby realizowano bezpośrednio na ulicy.
czytam różne komentarze pod różnymi artykułami, choć nie komentuję. Tym razem skomentuję. Piotrkowianie: nic Wam się nie podoba. Pomysł na tężnie jest doskonały. Popieram ten pomysł bez względu na to, czy tym upierdliwym komentującym nie podoba się ten pomysł
winna winna winna winna, dziennikarz chyba słownik czytał bo tak się jara tym słowem
dobra by była inwestycja w końcu coś by dobrego zrobili dla miasta i nie tylko a nie stawianie mediateki komu to potrzebne właśnie w takie coś inwestować gdzie można by zyskać więcej turystów itd
Jedzie mi tu czołg!? Ponad 2 tys. zł na miesiąc to kosztuje utrzymanie Toj Toj przemiła Marleno Wężyk-Głowacka, kandydatko na prezydenta Piotrkowa, No a ile kosztuje utrzymanie tężni? Mój komentarz i tak zablokuje moderator publikując go jutro. Pozdrawiam. Mojej strony, PiSkajda jeszcze nie zablokowała.
To bardzo dobry pomysł,podpisuję się pod tym,bo to będzie służyć zdrowiu,a zdrowie najważniejsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!