a jak to rozumieć?
Nareszcie! Panie i Panowie z Piotrkowskiej Inicjatywy Obywatelskiej, wielkie brawo! A doktor Konieczko faktycznie może być w końcu sprawnym i niekonfliktowym prezydentem Piotrkowa. Popieram w pełni. Chwała wam, że macie odwagę.
W mądrym radio powiedzieli że będzie pogadanka w poniedziałek o godz 17 na U.Kochanowskiego
„obnażać obłudę władzy i jej niegospodarność” - mówi Marcin Pampuch. Z tego co pamiętam od wielu lat tam gdzie pan Matusewicz tam i pan Pampuch. Teraz razem w ETC Tanie Ciepło sp. z o.o.. Czy to nie dziwne - ujawniać obłudę innych, a samemu gonić za władzą?
no, to im tam gula dziś w urzędzie chodzi ! powstało coś, na co nie mają wpływu, a tego znieść nie mogą...zaraz zacznie się "zmasowany atak" na PIO (nomen omen)...Panie Marcinie, alleluja i do przodu !
W. Matusewicz wraca tylnymi drzwiami?
Brawo za inicjatywę, mam nadzieję skuteczną. I liczę, że nie skończy jak Patio TV.
LUCA.... w głowie ?
Heheh pokaż mi te inwestycję.
Najlepszy Prezydent ?? Żart Roku 2012.
Hehhe Gamonie naprawili SŁowackiego i teraz jak przejazd zamnkniety trzeba stać na całym odcinku. Mądre Głowy !!!
eee Brawo !! Brak prawo skrętu do POW osobnego.
Tak właśnie się Robi.
Czemu Parking na Narutowicza został oddany "koledze" ? Tak mówią na mieście..
Nie jestem pewien, że Matusewicz jest najlepszym frontmenem dla inicjatywy mającej rozliczać nieudolną władzę. Skłaniam się za to do wersji, że choć najlepszym nie jest – to jest wystarczającym.
To pokazuje jak bardzo "elyty" tego miasta zeszły na psy ...
Co się zaś tyczy władzy , wpływów i pieniędzy, to i Pampuch i Matusewicz nie mają się czego wstydzić. Wszak wielu ludzi prezydenta nie pogardziło intratnymi posadkami w urzędzie albo przy urzędzie, a taki sztandarowy opozycjonista - pan Czapla - niezłą kasą w nic nie znaczącym funduszu. O członkach PiSu nie wspomnę, bo kasa zapomogowa im Stefka od wielu lat daje im nieźle zarobić. I nie mają tu żadnych skrupułów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!