Czym sie moz a chwalic ze pracuja w wiekszosci emeryci. Czy sa to osoby ,ktore na biezaco podnosza swoje kwalifikacje czy stereotyp jadacy wg wzoru sprzed 40 lat. Mowimy caly czas o mlodych. Jak oni maja miec prace skoro emeryci nie odchodza na odpoczynek. Czy miasto ma sie czym chwalic ze nie daja pracy mlodym a zapewniaja prace emerytom.
A kto ma pracować w mieście emerytów?
Zgadzam sie z przedmowczynia. W Piotrkowie nie ma szans na znalezienie pracy w szkole publicznej bez znajomosci, wszyscy wiedza kogo. Moze na kilka miesiecy, gdy ktos ma zwolnienie lekarskie.
Od 7 lat szukam pracy w szkole publicznej. Mam pełne wykształcenie i wymagane doświadczenie, ale nie mam znajomości, więc nie mam szans na etat. Pozdrawiam nauczycieli
To znaczy, że Piotrków jest jednym z bardzo niewielu miast, w którym jest deficyt nauczycieli, tzn. panuje w tym zawodzie na terenie Piotrkowa bezrobocie? Chyba dobrze zrozumiałem wypowiedź "Zespołu Prasowego Urzędu Miasta w Piotrkowie Trybunalskim"? No to chyba nie ma się czym chwalić!
Bez znajomości nie ma szans na prace w szkole publicznej. Mam skończony uniwersytet, przygotowanie pedagogiczne i doświadczenie. Porażka W tym temacie !!!
Greenbastard gdzie Pan/Pani pracuje po anglistyce? Też szukam pracy po anglistyce, w oświacie niestety nie mam znajomości, więc ciężko się gdzieś załapać w szkole.
mam wykształcenie by uczyć j. angielskiego ale wolę obecną pracę nie powiązaną z oświatą, ponieważ zarabiam lepiej i mam spokój, niż użerać się z dzisiejszą młodzieżą za te pieniądze które oferują.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!