mam wykształcenie by uczyć j. angielskiego ale wolę obecną pracę nie powiązaną z oświatą, ponieważ zarabiam lepiej i mam spokój, niż użerać się z dzisiejszą młodzieżą za te pieniądze które oferują.
Greenbastard gdzie Pan/Pani pracuje po anglistyce? Też szukam pracy po anglistyce, w oświacie niestety nie mam znajomości, więc ciężko się gdzieś załapać w szkole.
Bez znajomości nie ma szans na prace w szkole publicznej. Mam skończony uniwersytet, przygotowanie pedagogiczne i doświadczenie. Porażka W tym temacie !!!
To znaczy, że Piotrków jest jednym z bardzo niewielu miast, w którym jest deficyt nauczycieli, tzn. panuje w tym zawodzie na terenie Piotrkowa bezrobocie? Chyba dobrze zrozumiałem wypowiedź "Zespołu Prasowego Urzędu Miasta w Piotrkowie Trybunalskim"? No to chyba nie ma się czym chwalić!
Od 7 lat szukam pracy w szkole publicznej. Mam pełne wykształcenie i wymagane doświadczenie, ale nie mam znajomości, więc nie mam szans na etat. Pozdrawiam nauczycieli
Zgadzam sie z przedmowczynia. W Piotrkowie nie ma szans na znalezienie pracy w szkole publicznej bez znajomosci, wszyscy wiedza kogo. Moze na kilka miesiecy, gdy ktos ma zwolnienie lekarskie.
A kto ma pracować w mieście emerytów?
Czym sie moz a chwalic ze pracuja w wiekszosci emeryci. Czy sa to osoby ,ktore na biezaco podnosza swoje kwalifikacje czy stereotyp jadacy wg wzoru sprzed 40 lat. Mowimy caly czas o mlodych. Jak oni maja miec prace skoro emeryci nie odchodza na odpoczynek. Czy miasto ma sie czym chwalic ze nie daja pracy mlodym a zapewniaja prace emerytom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!