A to po-psl NFZtem zarządza? Ze nie dają szpitalom pieniędzy na leczenie pacjentów. 3 lata pis już rządzi i nie zrobił porządku w NFZet
Nic dziwnego bo za pisu NFZet na nic kasy nie ma, wszystko na socjal idzie, a szpitale niech się zadłużają. Taka polityka przedwyborcza
Ja tym urzędnikom z NFZ bym dała do wiwatu, jak zlikwidują wewnętrzny.
Pani z NFZ chyba nie wie do końca o czym mówi. Cały ten nfz do luftu, tylko składki biorą
Patrząc na to wszystko wniosek nasowa się jeden [pieniądze] niesadze by człowiek z wykształceniem dr nauk o zdrowiu nie miał na sercu dobra pacjentów a patrząc na to kto dostaje i ile od obecnych władz... to gdzieś trzeba oszczędzać... a najlepiej uderzać tam gdzie nie rządzi pzredstawicle rządu, wniosek? Polityka i pieniądze!!!
Nakłady na służbę zdrowia większe dwukrotnie a bałagan większy do kwadratu. Dobra zmiana.
Nie tylko sytuacja pogarsza się w szpitalach ale w całej służbie zdrowia. Nie interesuje mnie polityka ale z autopsji wiem że jest coraz gorzej. Dostać się na specjalisty, na rehabilitację to czas oczekiwania nawet kilkunastu m-c. W szpitalach czas na przyjęcie wydłużył się na kilku godzin. Dobrej zmiany w służbie zdrowia brak mimo iż rząd chwali się że podniósł dwukrotnie kwotę finansowania.
Prokurator powinien się zająć dyrekcją szpitatala przy Roosevelta.
Oczywiście powinni też dokładnie przyjrzeć się organowi żałożycielskiemu czy starostwu!!!
Zlikwidować szpitale, fatalne warunki, okropnie lekarze średni personel ok
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!