metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.07.2019 16:42

Prokurator powinien się zająć dyrekcją szpitatala przy Roosevelta.
Oczywiście powinni też dokładnie przyjrzeć się organowi żałożycielskiemu czy starostwu!!!

90

gość 123 ~gość 123 (Gość)30.07.2019 17:23

Nie tylko sytuacja pogarsza się w szpitalach ale w całej służbie zdrowia. Nie interesuje mnie polityka ale z autopsji wiem że jest coraz gorzej. Dostać się na specjalisty, na rehabilitację to czas oczekiwania nawet kilkunastu m-c. W szpitalach czas na przyjęcie wydłużył się na kilku godzin. Dobrej zmiany w służbie zdrowia brak mimo iż rząd chwali się że podniósł dwukrotnie kwotę finansowania.

20

emeryt ~emeryt (Gość)30.07.2019 17:29

Nakłady na służbę zdrowia większe dwukrotnie a bałagan większy do kwadratu. Dobra zmiana.

10

gość ~gość (Gość)30.07.2019 14:44

Patrząc na to wszystko wniosek nasowa się jeden [pieniądze] niesadze by człowiek z wykształceniem dr nauk o zdrowiu nie miał na sercu dobra pacjentów a patrząc na to kto dostaje i ile od obecnych władz... to gdzieś trzeba oszczędzać... a najlepiej uderzać tam gdzie nie rządzi pzredstawicle rządu, wniosek? Polityka i pieniądze!!!

52

Moseja ~Moseja (Gość)30.07.2019 17:41

Pani z NFZ chyba nie wie do końca o czym mówi. Cały ten nfz do luftu, tylko składki biorą

10

gość ~gość (Gość)30.07.2019 17:48

Ja tym urzędnikom z NFZ bym dała do wiwatu, jak zlikwidują wewnętrzny.

10

gość ~gość (Gość)30.07.2019 17:50

Nic dziwnego bo za pisu NFZet na nic kasy nie ma, wszystko na socjal idzie, a szpitale niech się zadłużają. Taka polityka przedwyborcza

20

gość ~gość (Gość)30.07.2019 14:39

A to po-psl NFZtem zarządza? Ze nie dają szpitalom pieniędzy na leczenie pacjentów. 3 lata pis już rządzi i nie zrobił porządku w NFZet

45

gość ~gość (Gość)30.07.2019 18:38

Tak zdecydował już jakiś urzędnik z, NFZ ze ma być jeden a nue dwa?

10

gość 3 ~gość 3 (Gość)30.07.2019 19:46

Wydaje mi się że NFZ faworyzuje szpital na Rakowskiej pomimo tego ,że uciekają stamtąd lekarze i są braki lekarsko pielęgniarskie.Nie rozumiem dlaczego można tam kontrakt rozszerzyć i uzyskać max 12 łóżek bo przecież ściany tego szpitala nie są z gumy a nie można podpisać nowego kontraktu na o wiele więcej łóżek ze szpitalem na Roosevelta.i uzyskać super miejsca w tamtym wyremontowanym szpitalu i super kadrą lekarsko pielęgniarską.A wiadomo że szpital na Rakowskiej ma deficyt internistów i tam nie ma kto leczyć.Wydaje mi się że komuś bardzo zależy na likwidacji szpitala na Roosevelta.Ale pamiętajmy że popyt na usługi internistyczne ciągle wzrasta.i co będzie z pacjentami.Będą leżec na korytarzu?A co z oczekiwaniem pacjentów na sorze w szpitalu na Rakowskiej?Teraz czas oczekiwania sięga kilkunastu godzin.A na Roosevelta pacjent jest przyjmowany w ciągu paru minut.Może ten jedyny raz Nfz przemyśli swoje stanowisko i niech raz dobro pacjenta zwycięży.Jako Piotrkowanin w starszym wieku trzymam kciuki za szpital na Rosevelta i mam nadzieję że Będę mógł nadal korzystać z usług IP i oddziału wewnętrznego w szpitalu Powiatowym.Pamiętajmy że społeczeństwo się starzeje i choruje i jeden oddział inernistyczny to zdecydowanie za mało,Nie chciałbym dożyć chwili że miejsce w razie choroby trzeba będzie załatwiać przez znajomości.A tutaj odział i personel mamy gotowy do działania .Dyrektorze Łódzkiego NFZ -piotrkowianie i powiat liczą na Ciebie i kontrakt na ten oddział.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat