Teraz codziennie spóźniam się na rozmowy o pracę. Otwórzcie w końcu ta ulicę
Jestem za. I progi zwalniające niech pan Cecotka zamontuje żeby piesi nie powodowali kolizji.
Ktoś go wybrał, ale nie po to żeby się pan radny skupiał na realizacji swoich wizji. Te wizje Panie radny realizuj Pan sobie w swoim ogródku. Masz Pan słuchać mieszkańców. Ale jeżeli będziesz Pan wolał zbierać żółte kartki, kadencja szybko minie. Nie po to miasto zmieniło prezydenta który forsował utopijne pomysły aby kolejny robił to samo. Dość już zmarnowanego czasu i pieniędzy. Działajcie dla dobra ogółu a nie garstki...
Radny od "róbta co chceta" proponuje jakieś chore POmysły. Najpierw rondo na ul. Kostromskiej teraz ten dreptak. Stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale o tym, że są wakacje i jeździ polowa autobusów MZK i 1/4 busów podmiejskich to już radny nie pomyślał?? I ruch osobówek też jest teraz dużo mniejszy.
Łódzka pietryna przeklina to co się stało po tych wszystkich administracyjnych zmianach Kiedyś to było miejsce tętniące życiem trudno było przejść i przejechać A teraz trzeba mijać rzygowiny obok ogródków piwnych Niestety panie radny redaktorze zły pomysł a już przyszywanie nazwy skądś wziętej na siłę to
Chciałem sobie pochodzić po ulicy to mi pan milicjant zaproponował mandat słowo milicjant nie jest przypadkowe bo mamy nadal takie służby A tak naprawdę to nie po to ludzie budują ulicę żeby robić z tego trotuary głupota jaką pokazują nam rządzący w tym wypadku radny kończy się tym że coraz więcej samochodów coraz większych samochodów a puste chodniki coraz szersze a ulice cieniutkie że auto nawet profilem się nie mieści widać komuna robi większe zniszczenia w mózgach i w bardzo krótkim czasie niż sama przewidywała
A może zamknijmy cały Piotrków co się będzie ograniczał do Słowackiego. Nie dość że miasto jest wymarłe to pozamykajmy ulice. Tak głupiego pomysłu to dawno nie słyszałem miech ten radny się obudzi bo dzień już dawno nastał. A z drugiej strony ktoś go wybrał ???
Chyba nie po to zostaje się radnym, żeby realizować swoje chore pomysły, tylko zęby słuchać mieszkańców. Nikt nie chce zamknięcia Słowackiego. To niepotrzebne, spowoduje więcej korków w mieście, a z deptaka i tak mało kto będzie korzystał. W wakacje jest mniejszy ruch, ale co będzie jak zacznie się szkoła... A o osobach starszych (których w mieście nie brakuje) to pan radny pomyślał? Jak dojadą do kościoła, na pocztę itd?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!