Sztab Marlenki aktywny, nie siedzicie w szkole? Aaaaaa, dziś tylko rozpoczęcie roku. Od jutra się zacznie.
A w szpitalu też chyba dobre łącze?? ::)
Tacy kandydaci tylko ułatwiają wygraną Chojniakowi. Podział głosów pomiędzy płotkami spowoduje, ze wygra on w pierwszej turze.
CZY ROWER PUBLICZNY W PIOTRKOWIE TO CZASAMI NIE JEST PROJEKT ZERŻNIĘTY Z ŁODZI ????? PRZECIEŻ KRZYSIEK SAM BY NA TO NIE WPADŁ.
Ci co chcą się dorwać do władzy szturmują forum :))) ehh dorwać się do niej na zimę, piękna sprawa :)))
Jak oni się zmienili, woda sodowa do głowy im uderzyła? Kampania wyborcza wystartowała, i dowiedziałem się, że pytanie o stan cywilny kandydatki na prezydenta należy do obraźliwych, ba jest to wchodzenie brudnymi buciorami w czyjeś prywatne życie. Dobrze, że to pytanie zadałem w internecie, a nie na wiecu wyborczym, bo pewnie zostałbym zlinczowany. Niektórzy kandydaci na.... uważają, że wyborcy mają prawo tylko do słuchania i bicia im braw!? Czy zostanę pozwany za ten komentarz czas pokaże?
CZY PIOTRKOWSKI ROWER PUBLICZNY NIE JEST CZASEM PLAGIATEM ŁÓDZKIEGO ROWERU MIEJSKIEGO?????
proszę sobie przypomnieć co zrobiła ekipa Chojniaka :) miłej lektury.
https://www.epiotrkow.pl/news/Zamiast-piotrkowskiej-rodziny-modele-z-Ameryki,16142,0,3
Do tej pory głosowałem na Krzyśka ale od kiedy udostępnił on materiał wyborczy swojej największej konkurencji to postanowiłem to obejrzeć. Pomyślałem, że skoro sam prezydent miasta się do tego odnosi to musi być to coś ważnego. Film mi się spodobał. Dziewczyna ma pomysł na swoją kampanię, a Krzysiek śpi. W tym roku już nie zagłosuję na Krzysztofa ale na MARLENĘ. Dziękuję Ci Krzysiu, że pomogłeś mi podjąć decyzję.
Normalnie to bym tego filmu nie zobaczył no bo i po co...ale w związku z tym film obejrzałem i mi się podobał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!