Łoł, ale kłótnia się zrobiła. A wszystko przez "słup rozkraczny". No kto by pomyślał? :)
Ale problem!Sam nazwałeś mnie szmatą-zmień li..lub log POZDRO!
Nie to wyładowanie sie na Tym...przepraszam nikim!!!!!!!!
Odnoszenie się: zamknij mordę, cwaniak, Idioto, jest obraźliwe wystarczy spojrzeć w słownik. Cenzurowanie wypowiedzi też pod to podchodzi. Moderator weź się do roboty. Nie pozwól na podrzynanie metody dziel i rządź.
właśnie widać po twoich wpisach ,że z tobą coś nie teges,rzucasz się jak wsza na wszystkich,mordą szczekasz na każdym kroku.
Poproś znajomych,by teraz pomodlili się o rozum dla ciebie.
I zacznij się zachowywać jak kobieta a nie jak małpa.
Ten rejon miasta ma szczęście do słupów.
Znowu słup komuś przeszkadza.
Kiedyś przed laty wielu,
w czasach wielkiego dobrobytu,
stał taki słup nieborak na środku ul. Kostromskiej na skrzyżowaniu z ul. Słowackiego.
Lata całe sobie stał i władzy nie przeszkadzał.
Koło słupa,
stała dupa.
Zagaiła do słupa
a on stoi jak ta dupa.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
A dlaczego nie informowałaś o zagrożeniu wcześniej, skoro o tym wiedziałaś? Bałaś się chojniaczka? Najłatwiej śmiać się z kogoś. Prostactwo.
Czy informowałeś go o tym? Dlaczego nie? Jak dojdzie na tym przejściu do wypadku, to wtedy też powiesz, że to głupota? Sam nieraz niemal otarłem się o pędzący samochód. Głupota to z ciebie wychodzi.
Słupom i drzewom przy przejściach dla pieszych mówimy NIE! Żądamy, aby wszystkie kable telefoniczne, energetyczne i robiące na nasze głowy ptaki - przenieść w odosobnione miejsca miasta. My - lud pracujący - chcemy przywrócić zdrową tkankę w Piotrkowie!
Bawi mnie, że to TOP NEWS, a w tle w sumie ważniejsze wiadomości :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!