A co w tym dziwnego?Zandberg to komunista,więc czego sie spodziewać.
Nie każdy w prezencie dostaje od losu SUV-a albo na przykład dyskotekę w Piotrkowie.
1300zł to ja wydaje na sam alkohol i fajki.A gdzie jedzenie itp?By się nie osmieszali taką jałmużną.
Już był jeden taki, co obiecywał 100 milionów... czy ktoś jeszcze w to wierzy?
Czemu partia Razem czeka z realizacją pomysły? Przecież już mogą zrobić zrzutkę z własnej kasy i finansować takie fantazje.
Za komuny dostali w ramach Daj no złotówkę dają na wełtawo ale jak po 19 stali wolę jak po 19 stali oczywiście 19 numer numerem posesji
Jeśli będą rozdawać z WŁASNYCH pieniędzy, to ja chętnie od nich wezmę.
Nie wiem, ile klas ukończyła ta pani, ale idę o zakład, że z matematyką było jej nie po drodze. Jak w ogóle można publicznie takie bzdury wygadywać?
Zarówno gminy, rząd, jak i zarząd eurokołchozu mają pieniądze Z PODATKÓW zabieranych pracującym ludziom! Ta baba chyba żyje w jakiejś równoległej rzeczywistości, bo od tej, w jakiej my żyjemy, to na pewno jest oderwana.
Tego nie można nazwać eksperymentem, bo to jest świadoma defraudacja publicznych pieniędzy, która w dodatku skutkuje psuciem ludzi, którzy będą brać udział w tym "eksperymencie"! Tak, dawanie ludziom pieniędzy za nic sprzyja degeneracji i uzależnia ich od państwa. To jest zbrodnia na zdrowej tkance społecznej. Ale czy lewactwo wymyśliło kiedyś coś dobrego?
A teraz zachęcam, by każdy przeprowadził sam pewien myślowy eksperyment. Załóżmy, że państwo ustanawia taki dochód podstawowy, i WSZYSCY pracujący rezygnują z pracy, bo przecież dostaną "dochód", który będzie w stanie "zaspokoić ich podstawowe potrzeby życiowe". I teraz pytanie: co będą mogli sobie kupić za otrzymane pieniądze, jeśli nikt nie będzie niczego wytwarzał?
Jakie wnioski?
Ludzie, nigdy nie głosujcie na lewaków!
Chodzi o zdobycie wladzy! Ciemny lud zaplaci z podatkow datki dla obdarowanych. Ale do koryta sie dostana - pomyslodawcy. Tu o to chodzi a nie o to czy to dobry czy zly pomysl . Koryto przejmuje sie pomyslami w ktore wierzy lud. A bedzie tak jak bylo, nie wazne kto przy korycie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!