To proszę zamknąć stacje paliw. Tam przecież też nie powinno być alkoholu. Ten kto chce wypić to i tak sobie poradzi...
Chojniak z radnymi wprowadzi jeszcze nakaz chodzenia do szkoły!!!
Wróci instytucja Babki stare dobre czasy
A może to nowy projekt Pis (nie mam nic przeciwko Pis ) babka + dla emerytek i rencistek żeby sobie dorobiły :):):)
Babka kupi w sklepie akcyza zostanie zapłacona budżet się wzbogaci tak czy tak
babka sprzeda drożej też się wzbogaci i tak podwójny zysk
Jarek wie co robi:):)
No i niby co przepraszam da to, że ograniczony zostanie handel alkoholem dajmy na to w godzinach 22:00 - 6:00? Wcześniej można zapas zrobić.
To były czasy ...... zawołanie od progu - babciu dawaj sete(ę) i galarete(ę) .......
Nie robię nic na P a oni mimo to zabraniają, co za paskudni upierdliwcy, może by się jakąś społecznie użyteczną robotą zajęli jak nie potrafią nic pomóc prezydentowi ani wyborcom.
Radni niech się zajmą dziurami w chodnikach i jezdni bo wstyd żeby XXI wiek a taki burdel w mieście był takiego dziadostwa nie widzę w innych miasteczkach jak jest w naszym mieście
a ja już nić nie używam a oni tylko mi zakazują, zakazują nałogowi dyktatorzy-pasożyty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!