"Jedynkę" droga pani dostanie ktoś od Nowackiej. IP ma dostać mniejsze okręgi. Ktoś panią musiał wprowadzić w błąd
A gdzie się podziały Ewy, Kamilki, Grzesie, Kacperki, Adrianki? Wybory przegrane, stanowisk nie ma, to zawinęli kity. Jednak prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
Dostanie pierwsze miejsce na liście LGBT i niech uważa co mówi na prowincji...
Zawsze widziałem panią kandydatkę na procesji Bożego Ciała przy kościele na Łódzkiej i uważałem ją jako wierną katoliczkę . Co się zmieniło , że chce wspierać partię która współpracuje z partiami lewackimi zwalczającymi katolików? Czyżby ,,bożek pieniążek' przemówił rozsądkowi?
POwinno być co najmniej 10 lat przerwy w polityce dla tych z PO-PSL. Kto jest za.
Do "tadek", pewnie zjadłeś coś niestrawnego i majaczysz. Zapomniałeś już 8 lat rządów tej ekipy, co między innymi podwyższyła wiek emerytalny dla wszystkich do 67 roku życia.. A tego to już Polacy nie mogą im zapomnieć i wybaczyć.
Kiedyś mieliśmy w radzie taką Panią jak Katarzyna G. jek słuchałem wywiadu z Panią Wężyk odniosłem wrażenie, że są bardzo do siebie podobne co nie jest powodem do dumy....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!