metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tutaj tutajranga29.04.2013 19:29

Nie wiem, ale też jestem ciekawa rezultatu.

00

97-300 97-300ranga29.04.2013 10:33

Ktoś może wie czy został już osądzony Zygmunt S.zwyrodnialec z ul.Częstochowskiej,wyrzucił on na nasyp kolejowy 9 szczeniaków które zgineły z wyziębienia.

00

kogut ~kogut (Gość)21.04.2013 13:22

odpowiednia kara to zrobic mu to samo ale niestety żyjemy w kraju gdzie nie istnieje zadne prawo!!!

00

lol ~lol (Gość)17.04.2013 14:03

Zrobilbym to samo goscia do pieca zapakowal i zobaczyl jak to boli co mu biedne zwierze bylo winne

00

y ~y (Gość)12.04.2013 13:12

Może był od Palikota?

00

xxxx ~xxxx (Gość)14.05.2013 22:38

Po odwołaniu powinien dostać dwa razy więcej.

00

jaa ~jaa (Gość)09.04.2013 23:33

"jaa" napisał(a):
Dajcie mi go to mu oczy wydłubię i kulosy połamię, jak można być takim katem, no pytam jak można???
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli.
Takiego zwyrodnialca należy leczyć.
....NIE. Ten kotek nie był niczemu winny, nie wiedział co się dzieje, bał się, bolało go, uciekał, oczka łapkami zasłaniał, do końca czuł strach i ogromny ból. Ten zwyrodnialec NIE powinien żyć, ten idiota co to zrobił sk***. Ale niee , on się śmieje w twarz wszystkim ...

00

tutaj tutajranga09.04.2013 18:54

Dostałby osiem, gdyby był po gandzi i gandzię miał w kieszeni. Ale tak się składa, że ci po gandzi raczej nie palą kotów. Ani nie wydłubują im oczu.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)09.04.2013 17:53

Cytuję:
Prawdopodobnie para mocno się pokłóciła. Kot był w mieszkaniu, prawdopodobnie w łóżku, gdzie spały dzieci. Mężczyzna chyba nie miał się na kim wyżyć, bo wyrwał tego kota z rąk jednego z dzieci, podszedł do pieca i żywcem wrzucił zwierzę do paleniska.

No to dzieci będą miały co wspominać... Palikot pieprzony się znalazł, kurde...
Za bestialstwo dają pół roku, za posiadanie grama zielska trzy. Tako rzecze "prawo"...

"Belial" napisał(a):
W mojej opinii takie jednostki należy jak najszybciej eliminować ze społeczeństwa już po pojawieniu się pierwszych objawów. Najlepiej uniemożliwiając spłodzenie potomstwa.

Popieram pogląd. Bliższe zapoznanie dziadka do orzechów z jajami tego pana byłoby chyba adekwatną karą... Nie trzeba by go już zamykać nawet.

00

Belial ~Belial (Gość)09.04.2013 14:47

Osobowość dyssocjalna bardzo trudno poddaje się leczeniu. W mojej opinii takie jednostki należy jak najszybciej eliminować ze społeczeństwa już po pojawieniu się pierwszych objawów. Najlepiej uniemożliwiając spłodzenie potomstwa. Zazwyczaj zaczyna się od zwierząt a kończy na ludziach. Aby takich przypadków było jak najmniej kary powinny być bardzo dotkliwe. Brak możliwości ucieczki przed konsekwencjami czynu (nieuchronność kary - wyrzuty sumienia u takiej osoby nie występują), to najlepsza droga do powstrzymania osobowości pozbawionej lęku, przed dokonywaniem podobnych czynów.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.04.2013 14:49

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat