Niema gorszego szkudnika jaki ty jesteś nie niech będzie ministrem jak najdłużej
Kiedyś na pewno pan Antoni Macierewicz przestanie być szefem MON ,ale do tego czasu już żaden WSIok nie będzie okradał ojczyzny.
Jaki piotrkowski poseł? poseł z okręgu nr10!a okręg 10 to nie tylko nasze miasto!!!!
Po ministrze spodziewałem się zupełnie czego innego rozczarował mnie .Zagadki Smoleńskiej też nie rozwikła z prostej przyczyny . Ja zwrócę uwagę komentującym na pewien związek katastrofy w Smoleńsku i rzekomy zamach na wieże WTC z 11 września . Potrzebny był pretekst do wojny w Iraku więc sami sobie zburzyli wieże co jest udowodnione i tak samo potrzebny jest pretekst do wojny z Rosja a Polska się do tego nadaje idealnie do tego. Nie możemy sie dać sprowokować zachodowi bo im o to właśnie chodzi . Pora na rząd który zadba o dobre stosunki ze wszystkimi sąsiadami na równych zasadach dla wspólnego dobra narodów. Niedawno czytałem ciekawy wywiad emerytowanego gen z wysp gdzie mówi wprost ,gdyby doszło do wojny z Rosja w ciągu tygodnia jest po Europie łącznie z wyspami
Czy wśród komentujących jest jakiś zawodowy, czynny żołnierz??? Bo chyba tylko taki ma prawo pokusić się o ocene pracy Ministra MON.
~termit (Gość)1 godzina temu, 11:47
Paranoik na dodatek bałaganiarz zostaje szefem MON. - - - >Wiemy o tym ale on był ministrem w latach 2007 -2011, tego lekarzyny już nie ma od dawna w resorcie
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Przeto błagam ...dopadłem Macierewicza w Piotrkowie przed MOK samotnego, zgubionego i życie mu darowałem, pomimo że do wojny z Rosją nawoływał. A on tak dzisiaj Polsce się odwdzięcza!? Czy będą miał jeszcze raz taką okazję w życiu? W kuluarach spotkania 22 04 2012 roku z prezesem PiS Jarosławem Kaczyńskim w Piotrkowie Trybunalskim. Ciekawe Czy Marek .D moderator tego forum zablokuje ten komentarz?
Uważam, że ten minister jest nie do ruszenia. Najtwardszy w swoich zasadach, który przez lata wykonał ogromną pracę, aby to obecnie władzę sprawował obóz patriotyczny, a prezydent jest prezydentem dzięki między innymi takim ludziom jak minister. Na temat np. żołnierzy niezłomnych grzmiał już wtedy kiedy inni milczeli.
Antonio zastał Polskę uzbrojoną a zostawił ją bezbronną. Prezesie zadanie wykonane, proszę poinformować też Władimira.
Ratujcie św Antoniego to jedyna osoba promująca Piotrków Trybunalski w warszawce i na świecie hahahahaa- najważniejsza zasługa dla miasta zorganizowanie wystawy zamachu smoleńskiego u bernardyn, marsz pustych garnków?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!