Dokładnie jak Ja. Dla mnie też tylko na tego radnego mogłem oddać głos na plus z zaciśniętymi zębami. Reszta nierobów minus sprawiedliwy i nie ze złości, a za całokształt nieróbstwa.
Ciekawe jak mieliby spełnic oczekiwania... Przez ciagłe podnoszenie opłat lokalnych i szkodzenie temu miastu??
Ten radny Pencina się spina,
otwiera i wstęgi przecina,
stale się wszędzie wcina,
a teraz mu zrzedła mina!
Jest takie całkiem nowe powiedzenie: Jesteś Bezradny Jak Piotrkowski Radny...
Gdyby było u nas jak w Szwajcarii to po takich sondażach, wyrażeniu opinii mieszkańców to wszyscy radni do wymiany i na ich miejsce zasiedliby ludzie z drugich miejsc, którzy nie dostali się do rady.
Tak przynajmniej istniałaby szansa, że każdy "nieporadny" czuł by bat opinii i coś robił by stołek zachować. Teraz to tylko pierdzą i się jak świnie pasą.
wszystko fajnie, ludzie pokazuję swoje niezadowolenie, radni maja to w dup.e i na następną kadencje ci sami...
"Tu jest Polska tu się pije"
To jest jakaś potworna potwarz dla ludzi inteligentnych, że taka Jadwiga Wójcik jest przewodniczącą Komisji
Polityki Gospodarczej i Spraw Mieszkaniowych Rady Miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!