To Pani Bogumile proszę książkę kupić jak głupstw nie gadać. Koszta rosną ale czysty podatek jaki urzędnicy podbijają jest złodziejstwem i tyle w temacie.
Budżet miasta nieudolnych maleje to takim sposobem mozna go szybko podreperować i tyle w tej ciemnej materii ściem.
To po co tyle śmiecita?Dzisiaj widziałem jak pańcia w sklepie kupiła tylko pieprz i ona do sklepowej że chce zrywke bo sie nie zabierze.Ja kupiłem 2 bulki ,parówkowo jedno pokuse i halne i zabrałem się bez żadnych torebek.
Dziękuję władzy ludowej za.podwyzki w PT.miasto jedno z droższych w regionie
Asdf a może wprowadzić pensję minimalną na poziomie 900 zł netto, z Twojego myślenia wynika, że wszystko musiało by stanieć. Natomiast ja twierdzę, że zarabiał byś 900 zł i ja również a ceny śmieci, prąd czy paliwa i tak by poszybowały w górę. Bo pamiętaj tylko DEBIL pracuję za 6 tyś. a paliwo może być teraz po ... (Pamietasz te wypowiedzi)
podwyżki opłat za śmieci jak również BDO dla przedsiebiorców to wynik ustawy z 2014 PO-PSL im należy podziękować ,małe firmy śmieciowe zostały wyeliminowane i powstał monopol ,
Wyjście jest jedno.Skrzyknąć się i nie płacić.W kupie siła.Na 20zł się nie skończy.Będą doić do upadłego.Śmieci w piec i tyle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!