Poszukam , popytam i myślę że kogoś tam Ci znajdę
Tolerancja tolerancją, niech sobie takie osoby będą skoro chcą tak żyć, ale paradowanie przez miasto to już lekka przesada. Afiszowanie się ze swoją odmiennością to absurd. Zdecydowanie nie popieram. A tym bardziej takie osoby nie powinny mieć prawa do wychowywania dzieci i zawierania związków małżeńskich, to wbrew odwiecznym prawom.
Wiesz, zależy mi na tych pedałach. Ale nie aż tak, żebyś miał jutro do Warszawy jechać w ich poszukiwaniu! Nie rób tego! Miałbym Cię na sumieniu! To wolę nadal nie mieć tych pedałów i dalej się nogami odpychać.
I Konstytucji.
Jedni wolą dojrzałe dziewczyny, inni dojrzałych panów i młodych chłopców. A są i tacy co lubią i dojrzałe panie i panów. Tfu! Ale się w tym kraju narobiło. Wyjeżdżam tam gdzie można mieć 4 żony.
Najbardziej obleśną postacią na tej paradzie był jakiś grubas na platformie, chyba jakiś lewacki polityk.
Słoneczko świeci , upały nie puszczają , komu to przeszkadza ze się tam dziewczyna z dziewczyna pocałuje, czy też chłopak potrzyma kompana życia za rękę?
Wolność jest w nas , więc bądżmy wolni
Gdyby tylko o to chodziło. Nie udawaj, że nie wiesz, że gdy facet z facetem się całuje jak z kobietą albo uprawiają sex to jest nienormalne. Ja gdy widzę podobne sceny, to zbiera mnie na wymioty. Nie cierpię zboczeńców a zwłaszcza takich która którzy chcą ze sobą zawrzeć związek małżeński i wychować adoptowane dzieci na takich jak oni zboków. A później bijemy na alarm, że w społeczeństwie są pedeofile.
a inni owce,jałówki,kury,kaczki.
Pedalstwo trzeba napiętnować.
Ja tam nie jestem jakimś tam radykałem ale jak chłop może to robić z chłopem?????
I jaki smród przy tym musi być!a feeeeeeee.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!