metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
trybunalczyk ~trybunalczyk (Gość)16.07.2010 18:25

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
A ja szukam pilnie pary pedałów

Poszukam , popytam i myślę że kogoś tam Ci znajdę

00

agatka1 ~agatka1 (Gość)16.07.2010 18:38

Tolerancja tolerancją, niech sobie takie osoby będą skoro chcą tak żyć, ale paradowanie przez miasto to już lekka przesada. Afiszowanie się ze swoją odmiennością to absurd. Zdecydowanie nie popieram. A tym bardziej takie osoby nie powinny mieć prawa do wychowywania dzieci i zawierania związków małżeńskich, to wbrew odwiecznym prawom.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)16.07.2010 18:48

"trybunalczyk" napisał(a):
Poszukam , popytam i myślę że kogoś tam Ci znajdę

Wiesz, zależy mi na tych pedałach. Ale nie aż tak, żebyś miał jutro do Warszawy jechać w ich poszukiwaniu! Nie rób tego! Miałbym Cię na sumieniu! To wolę nadal nie mieć tych pedałów i dalej się nogami odpychać.

00

gość ~gość (Gość)16.07.2010 18:50

"agatka1" napisał(a):
A tym bardziej takie osoby nie powinny mieć prawa do wychowywania dzieci i zawierania związków małżeńskich, to wbrew odwiecznym prawom.

I Konstytucji.

00

(nie) normalnie ułożony ~(nie) normalnie ułożony (Gość)16.07.2010 18:57

Jedni wolą dojrzałe dziewczyny, inni dojrzałych panów i młodych chłopców. A są i tacy co lubią i dojrzałe panie i panów. Tfu! Ale się w tym kraju narobiło. Wyjeżdżam tam gdzie można mieć 4 żony.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)18.07.2010 14:18

Najbardziej obleśną postacią na tej paradzie był jakiś grubas na platformie, chyba jakiś lewacki polityk.

00

summer1969 ~summer1969 (Gość)17.07.2010 11:13

Słoneczko świeci , upały nie puszczają , komu to przeszkadza ze się tam dziewczyna z dziewczyna pocałuje, czy też chłopak potrzyma kompana życia za rękę?
Wolność jest w nas , więc bądżmy wolni

00

zdecydowany przecinik gejów i lesbijek ~zdecydowany przecinik gejów i lesbijek (Gość)17.07.2010 12:35

"summer1969" napisał(a):
komu to przeszkadza ze się tam dziewczyna z dziewczyna pocałuje, czy też chłopak potrzyma kompana życia za rękę?

Gdyby tylko o to chodziło. Nie udawaj, że nie wiesz, że gdy facet z facetem się całuje jak z kobietą albo uprawiają sex to jest nienormalne. Ja gdy widzę podobne sceny, to zbiera mnie na wymioty. Nie cierpię zboczeńców a zwłaszcza takich która którzy chcą ze sobą zawrzeć związek małżeński i wychować adoptowane dzieci na takich jak oni zboków. A później bijemy na alarm, że w społeczeństwie są pedeofile.

00

zigg ~zigg (Gość)17.07.2010 14:19

"(nie)-normalnie-ulozony" napisał(a):
Jedni wolą dojrzałe dziewczyny, inni dojrzałych panów i młodych chłopców.

a inni owce,jałówki,kury,kaczki.
Pedalstwo trzeba napiętnować.
Ja tam nie jestem jakimś tam radykałem ale jak chłop może to robić z chłopem?????
I jaki smród przy tym musi być!a feeeeeeee.

Komentarz był edytowany przez autora: 17.07.2010 14:21

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)17.07.2010 19:53

oby wam homofoby mydła poupadały :-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat