metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
siła przewodnia ~siła przewodnia (Gość)03.10.2018 13:58

Przecież to pisowska impreza,mnie na niej nie będzie jak i na imprezach towarzyszących !

67

ocet krawczyński ~ocet krawczyński (Gość)03.10.2018 15:44

Dzisiaj się dowiedziałem,że morawiecki obieca wszystko co my i wy będziecie chcieli,później sie jakoś z tego wycofa a wszyscy i taką będą zap***lać za miske ryżu !
Oto wasz ulubieniec,mam nadzieje,że zapowiadane drastyczne podwyżki nadejdą i dostaniecie po du...,ja zarabiam dobrze i mi to loto.

156

antykonus.pl ~antykonus.pl (Gość)03.10.2018 18:59

Zakłamani do szpiku kości, obłudni, bezczelni - te przymiotniki przychodzą mi do głowy, gdy widzę lub słyszę skrót PiS.

95

pisuardessa ~pisuardessa (Gość)03.10.2018 21:23

Nie bronię PiSu, sama widzę jak jest i nie chcę takich rządów, ale gdzie jeszcze PO ma ludziom nas+++ć, żeby odstawili tę partię w niebyt? Na łby już dawno napaskudziła i nie przeszkadza to niektórym wyborcom absolutnie.

34

gość ~gość (Gość)04.10.2018 07:40

Pisiory damy rade.

13

Obserwator ~Obserwator (Gość)03.10.2018 22:27

To wolny Kraj i każdy może się gromadzić. PiS nikomu krzywdy nie robi. Widzę, że wszystkim podobała się praca do 67 lat, 500+ też nie bierzecie, a dobry start to już dla zasady nie bo od PiSu.... a rozkradanie Polski, amber gold, sowa i przyjaciele... no tak już si,ę zapomniało.

37

obserwer ~obserwer (Gość)03.10.2018 22:58

nie rozumiem o co wam chodzi 550 lecie ma swój program a co marszałek Kuchciński robi w wolnym czasie to nie wasza sprawa ...trole

36

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat