metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.07.2018 02:41

Zobaczcie jak władza robi nas w balona. Zabrania nam się posiadania broni bo od ochrony obywatela jest Policja. Chociaż moim zdaniem policja jest narzędziem represji wobec obywatela, ale nie o tym. Aby czuć się bezpiecznie musimy płacić podatki na utrzymanie tego aparatu. A tu zamiast policjantów wprowadzić na miasto wprowadza się prohibicje. Wałek stulecia. I tak jest za każdym razem kiedy władza się o mnie martwi jestem pewien że wkrótce będzie mnie piekła odbyt. Jeszcze jedno. Kiedyś jak impreza się rozwinęła to panowie szli na stację, kupowali co trzeba, wracali do domu i kontynuacja imprezy przebiegała gładko. Dziś wsiadają pijani do aut i jadą do np. Gomulina. A patroli niema bo prohibicja więc są niepotrzebne. Durnota władzy mnie powaliła

10

gość ~gość (Gość)17.07.2018 18:17

Teraz za dnia piją i leżą po krzakach. Jak gęby darli tak drą, jak kobity lali tak leja, jak sikali tak sikają, bo Prezydent tego grodu przez 11 lat urzędowania o publicznych toaletach w mieście zapomniał. Taka kulturę propaguje i taka cywilizacje szerzy! Nic nie było robione dla osób chorych na alkoholizm, żadnej profilaktyki nic...nudne to jest. Dba tylko o stare baby, bo młodzi dawno z tej dziury uciekli i to przez rządy tego osobnika

80

jet ~jet (Gość)17.07.2018 12:30

Panie prezydencie, dziękujemy za decyzję w kierunku cywilizowania życia w mieście i przywracania elementarnej kultury.

510

gość ~gość (Gość)18.07.2018 22:44

Ja widzę ze ludzie wylewają tu żale na właścicieli sklepów, prezydenta, osiedle wyzwolenia i nawet emerytów. Ale nikt nie napisał ze to wina meneli którzy rozpie... co im w ręce popadnie po pijaku. Ja proponuje zabrać się za te patole a nie obwiniać wszystkich ... ja osobiście nie jestem zadowolona z tej ustawy ale rozumiem ludzi którzy narzekali na hałas. Każdy ma prawo odpocząć i nie każdy musi z tego powodu wyprowadzać się na wieś ... błagam was. A już wgl obelgi na osiedle wyzwolenia i ich mieszkańców są nie na miejscu. Ja tam mieszkam, w mojej klatce roi się od patusow którzy tam nie mieszkają ale chętnie piją piwko w klatce i ją zaśmiecają i mnie to denerwuje ale to walka z wiatrakami ... nic nie można z tym zrobić - ale przez to ze tam mieszkam nie czuje się patologią i wypraszam sobie takie komentarze!!! Jestem kulturalna osoba która nie piją alkoholu wiejcej niż raz w miesiącu, stronie od agresji, jestem wykształcona i kulturalna osoba oraz mam cele i wartości. Od kiedy to czy kogoś stać na dom za miastem opisuje czy ma prawa do normalnego życia?? Używajcie troche mózgu.

51

supergosc ~supergosc (Gość)18.07.2018 17:06

Dokładnie a np, w oliwce czy w woda & ogien lub w hotelu staromiejskim przychodza kulturalni ludzie a nie to co w "Starówce" jakas cholota

50

mieszkańcy ~mieszkańcy (Gość)18.07.2018 16:47

Brawo pan prezydent, DZIĘKUJEMY !!!

26

gość ~gość (Gość)18.07.2018 14:04

Skoro sklepy zamknęli to PUBy tez niech będą do 23, co to jest lepsi i gorsi!!!

71

gość ~gość (Gość)17.07.2018 22:56

Jak Ci PUB nie pasuje to wyprowadź się na wieś albo na obrzeża miasta, nie każdemu odpowiada życie w centrum miasta!

35

gość ~gość (Gość)17.07.2018 20:05

Oddzielić to Wyzwolenia od reszty miasta i tylko tam zrobić prohibicję, a resztę ludu, ktorej się wszystko nie podoba i przeszkadza wysiedlić tam, mediatekę tez sobie weźcie z Krzysiem będziecie sobie tam siedziec i w bierki grać, a na zakupy jeździć do centrum, bo wszystko tam pozamykacie.

54

dobaranow ~dobaranow (Gość)17.07.2018 20:56

Już USA próbowały wprowadzić prohibicje i co? I jajco! Ale nasi włodarze są mądrzejsi :)

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat