klika i układy w Piotrkowie sięgają nawet prokuratury
chyba czas przewietrzyć te mury
Po takich mataczonych informacjach zarówno przez Policję jak i Prokuraturę, my obywatele tego kraju żądamy wyrzucenia z tych instytucji osób, które podawały opinii publicznej kłamliwe informacje. To skandal, nie można przejść nad tym do porządku dziennego. To urąga autorytetowi tych zawodów. Precz z nimi, to jest lekceważenie nas obywateli. Ich nadrzędną cechą powinno być dociekanie prawdy, a nie jej ukrywanie. To hańba!
Prawdopodobnie doszło do nieustalonego zjechania samochodu marki KIA i uderzenia w bariery, BMW prawdopodobnie zahaczyło o ten samochód
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Czy-media-i-internauci-wyreczyli-policje-i-prokurature-BMW-jechalo-253-kmh-,52540
WTF? Rozpoczyna się wybielanie mordercy z baardzo grubym portfelem?
Zahaczyło hahaha dobre to skąd takie zniszczenia w Bmw od zahaczenie... masakra
Trzeba byc kompletnym bezmozgiem zeby jechac z taka predkoscia po takiej drodze po zmroku.Dla mnie to morderstwo z premedytacją .
Ja pisałem że bedzie tuszowanie bo jechał syn wysoko postawionego urzednika
Nie spodziewajmy się zbyt wiele po instytucji której szef wali z granatnika w ścianę swojego gabinetu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!