Albo nerwica wegetatywna.
no tak. Przyszedł nowy dyrektor, skończyły się papierochy i pogaduchy, trzeba było wziąć się do pracy i pojawił się problem. Trzeba mu odpowiednio "podziękować"
A to mam na myśli: http://quisatz.republika.pl/strona/index.html
Mam nadzieję, że w TPS-ie nowy pan dyrektor Łukaszewski uleczy wszystko. He, he , he , he ......
Ale to jest kolejna już taka sytuacja w naszej gminie wcześniej w niewyjaśnionych okolicznościach ze stanowiska dyrektora odwołano panią dyrektor z przedszkola w Niechcicach dostała jednak pracę w przedszkolu w Rozprzy. Przyczyna podobno nierozliczała się z pieniędzy przekazywanych przez rodziców na komitet rodzicielski. Jak rodzice zrobili raban to wreszcie się tą sprawą zajęto. Teraz szkoła w Nowej Wsi. Tylko odpowiedzmy sobie na jedno pytanie kto jest podmiotem prowadzącym oświatę w naszej gminie - wójt a w jego imieniu oświatą zajmuje się pani sekretarz. A co my tu mamy całkowity brak kontroli. Jakiś czas temu było głośno o dojazdach dzieci z Łazów. Jak się tematem zajęły media to nagle coś udało się zmienić. Tak zarządzać to każdy potrafi. Jak media przyjdą powiedzą, jak rodzice lub nauczyciele zrobią protest to wtedy sprawa trafia na wokandę. A tak to nikt się tematem nie raczy zainteresować. Ktoś za to bierze pieniądze i nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ale to typowe w naszej gminie jak widać.
Sekretarz powinna być postawiona do odpowiedzialności bo to nie pierwsze i myślę ze nie ostatnie jej zaniedbanie. Sekretarz Gminy to jedna wielka pomyłka !!!
Oświata to działka Sekretarza więc jedynie co jej wychodzi to zatrudnianie rodziny hehehehe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!