metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nikt ~nikt (Gość)13.09.2017 16:26

U nas w szkole jest to samo, tylko ludzie za bardz się boją, żeby się poskarżyć. Teraz jesteśmy zmuszani do prowadzenia nieodpłatnych zajęć dodatkowych, a żeby dyrektor miał kryty tyłek, każe nam podpisywać oświadczenia, że prowadziny te zajęcia dobrowolnie i ochoczo. OHYDA. Jestem taka zmęczona. Ale muszę pracować, tu nie ma pracy. Nie mam siły na kolejne wojny. Niech mi Bóg pomoże.

10

abc ~abc (Gość)06.09.2014 06:48

To nie pierwsza i nie ostatnia szkoła w gminie ,w Niechcicach też jest problem,..jaki gospodarz taka gmina...

72

Antoni ~Antoni (Gość)06.09.2014 07:49

A jaką odpowiedzialność karną i za co ta odpowiedzialność za przetrwanie w klubie wzajemnej adoracji. Ten gość ma i tak stalowe zdrowie, że wytrzymał w tym towarzystwie. Trochę dyscypliny i ta śmieszna wiejska edukacja się sypie.najlepiej robić sobie w szkole co się podoba wtedy jest ok. Pan Jędrzejczyk powinien wziąć za d.... kilku nauczycieli z tej szkoły co nie-wstrzelili się w to co lubią robić i wyczyścić to towarzystwo ! tym bardziej ,że tylu młodych ambitnych po studiach czeka na pracę. AAAAAA nie trzymać w szkole napompowane towarzystwo po Piotrkowskim spędzie !!!

18

dzooony dzooonyranga06.09.2014 07:57

We wszystkich szkołach podobna sytuacja. Np. w gimnazjum. Czy kamery w toaletach skierowane na pisuary to nie jest przestępstwo? Otóż jest.

70

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.09.2014 09:09

A już myślałem, że chodzi o dyrektora piotrkowskiej SP nr 8...

73

wild wildranga06.09.2014 10:18

rozprza i te kamery w kiblach xd

00

tutaj tutajranga06.09.2014 14:19

Widzisz, Piotrkowianinie, jakie to niewygodne? Było i nie ma. Bo to nie szopka, to fakty.

11

Pietrek Pietrekranga06.09.2014 17:36

"dzooony" napisał(a):
We wszystkich szkołach podobna sytuacja. Np. w gimnazjum. Czy kamery w toaletach skierowane na pisuary to nie jest przestępstwo? Otóż jest.

A moze wezcie w gim w Rozprzy za dupe Renate Szczepocka ta pania zachowanie do uczniow ma nie najlepsze a jak ktos jej powie pare slow odpowiada "pamietaj Twoje dzieci tez moge uczyc" i kamery w kiblach to juz przsada troche

21

gośc ~gośc (Gość)06.09.2014 18:35

Smutna prawda jest taka, że oświata w gmnie rozprza jest położona dokumentnie.

70

gośc ~gośc (Gość)06.09.2014 19:12

I jeszcze jedno-powierzenie stanowiska dyrektora bez konkursów na następne 5 lat-ewenement na skalę chyba Polski!

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat