Niestety nie zachwycili filmowcy w ostatnim filmie tak promowanym tj. Listy do m 3
Specjalnie zaprosiłem znajomych żeby pokazać jak piękną starówkę mamy w Piotrkowie a tu nici z zachwytu.
W filmie pokazano najbardziej obskurne fragmenty starówki ze starymi pomazanymi kamienicami. Było mi szczerze wstyd za ten wizerunek
szkoda tylko, że NIEkorzystnie wpływa na promocję Piotrkowa fragment Starowki , tzn ul. Szewska przy tzw. redachcji
Nie wiem ile w tym jest prawdy ale krąży anegdota związana z Robinem Wiliamsem. Otóż ponoć miał być zachwycony, że udało się stworzyć takie przekonujące dekoracje do filmu w którym występował...a później się dowiedział, że to nie dekoracje tylko tak naprawdę jest w tym mieście.
Może to będzie najlepsze podsumowanie "promocji" miasta w filmach.
Bez przesady . Kto poza grupką ludzi zaangażowanych w dany projekt intersuje się tym. No może piotrkowscy statyści z "zakazanego miasta" zwanego potocznie Starówką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!