Pora najwyższa by prezydent zaczął odpowiadać za to jak zarządza tym miastem. Ludzi poszkodowanych przez MIASTO cenami ciepła w lutym na sesji okłamał mówiąc , że w budżecie na rekompensaty pieniędzy nie ma, a dowiadujemy się, że w tym czasie MOPR wygenerował zysk (tak zysk) 1,5 mln złotych, które oddał prezydentowi i ten spłacił tymi pieniędzmi....swoje pożyczki, którymi zadłuża miasto. Ten człowiek i jego ludzie zbyt długo byli bezkarni. Robią co im się podoba, doją i oszukują Piotrkowian. Dosyć tego!!!! Brawo Pani Marleno!!!!
Oczywiście że koszty są wyższe niż w innych miastach bo my wybraliśmy sobie taką, a nie inną władzę i dajemy się kiwać już 20 lat. Taniej już nie będzie. Jeśli ktoś zrezygnuje to znaczy że liczyć nie potrafi.
Chojniak jaja sobie robisz z mieszkańców. Liczą się tylko kolesie i kasa dla siebie. Czego nie dotkniesz to spartaczysz.
I tak ze wszystkim w tym mieście.My mieszkańcy czekamy na basen przy ulicy Żwirki co pan obiecał i mam nadzieję ,że to nie było obłudne kłamstwo.Do wyborów jeszcze ponad pół roku.Jak budowa nie ruszy na jesień to znaczy ,że Pinokio.
Ustawka z Marlenką...No ona to już na pewno załatwi...Ten facet chyba raczej jej kampanię zrobi niż sobie pomoże.
Jakbym chciała wyjaśnień i pomocy to zwróciłabym się do prezydenta ewentualnie jego radnego. Bo z panią Marleną to co najwyżej można sobie zrobić zdjęcie na portal epiotrkow, a nie wyjaśnienia uzyskać!
Ja rozumiem, że pani Wężyk-Głowacka kandyduje do Sejmu i robi sobie kampanię, ale czemu Prezydent Miasta ma ponosić część kosztów. To są także moje pieniądze i jeżeli ktoś chce korzystać z tej akcji to niech dopłaca lub zrezygnuje. Jest jeszcze jedna możliwość. Pani Głowacka dopłaci z własnego budżetu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!