Nie wiem o co tyle hałasu robią zgó.niałe media nurtu jednokomórkowego.
Gość wymierzy sprawiedliwość prawie po męsku i niech tow. Boni się cieszy, że nie dostał z pięści.
JKM chciał by wszyscy, którzy służyli sowieckiej machinie, sprzedawali Polaków radzieckim panom byli odsunięci od koryta. Zakaz pełnienia funkcji publicznych, politycznych i ujawnienia ich nazwisk.
Efekt dziś gdy jeden z nich dostaje z liścia reszta leci jak kot z pęcherzem pełnym szlochać na kolegom.
Skandal hmmm skandalem nazwałbym gdyby JKM uderzył w tyłek Anna Grodzkiego to już byłby skandal.
Kto chce być głupim, dostawać miskę ryżu, słuchać pier.... z TVN i innych jednojajowych mediów proszę bardzo. Jednak jeśli nie zamierzacie bezstronnie mówić o JKM i KNP to jesteście śmieszni do łez bo to nie dziennikarstwo, a obszczymurstwo.
Za tego liścia JKM ma uważanie. Chłop z jajami, a nie ..............
Nie, Chińczykiem.
http://lustracja.net/index.php/pozostali/173-korwin-mikke
a jednak nie Chińczyk!
Kłania się licząc, że dzięki temu go zauważysz, weźmiesz do ręki, poczytasz i nauczysz się poprawnie słów używać.
Jak "ubóstwo", to "ubóstwiać"? Łomujborze... ;)
Jakież to zgorszenie zapanowało w reżymowych mediach po tym liściu! No jak się zgorszyło i zatrwożyło to towarzystwo wzajemnej adoracji i piewcy obecnego systemu! Jak histeryzują te wszystkie hieny dziennikarskie, bo jedna menda z liścia dostała!
Zapowiedział Korwin miesiąc wcześniej w jednym programie, że Boniemu da w pysk, i po prostu słowa dotrzymał. I o to ten wrzask. Normą w tym kraju są obiecanki polityków, które tylko obiecankami pozostają. A tu jeden zrobił to, co obiecał! I szok!
Co w ogóle menda pokroju Boniego robi jeszcze w polityce w rzekomo "wolnej" od ćwierćwiecza Polsce? Czemu taka menda w ogóle była ministrem? Kto na niego głosował, że dostał się do europarlamentu? Czy plebs pamięta ACTA, którą ta menda chciała wdrożyć pod naciskiem faszystów zza oceanu? Pamięć króciutka? Teraz wszyscy będą się nad nim rozczulać, bo telewizornia zrobiła z niego ofiarę? Nie dajcie sobą manipulować.
Podsumujmy:
Boni dostał z dłoni i niech... (spi...) się goni!
Wcale nie musi, Drogi Panie. Po prostu tak działają obecne media. Gonią za sensacją i manipulują na każdym kroku. Telewizja nie przedstawi w sposób bezstronny poglądów JKM na gospodarkę czy obecną sytuację geopolityczną. Bo po co? Jeszcze by plebs wysłuchał i zmienił tok myślenia. Telewizja woli prezentować jedynie wyrwane z kontekstu wypowiedzi budzące kontrowersje (budzące na ogół dlatego, że właśnie wyrwane z kontekstu) i takie zdarzenia jak to. Tak dziś "robi się" dziennikarstwo. Ten zawód dziś jest bardziej sqrviony, niż wszystkie tirówki razem wzięte.
Pozdrawiam myślących czytelników i uczciwych dziennikarzy. Reszta niech sobie żyje dalej w ułudzie.
dla mnie to zrozumiałe w końcu poseł wipler lubi sie bić to i jego szef chce zrobić coś dla reklamy a ciekaw jestem kiedy osiołek z Piotrkowa da komuś w mordę
Znasz takie powiedzenie? Biednyś, boś głupi. Głupiś boś biedny!
Boże broń nas przed rządzącymi, którzy są biedni!
Nie ważne z jakich pobudek JKM to zrobił.
Żadne kretyńskie prawo nie powstrzyma mnie przed czynną obroną czci i honoru mojego,mojej kobiety i mojej rodziny.
Oczywiście z całą świadomością o konsekwencjach.
Gdy ludzie szli się pojedynkować konsekwencje były o wiele większe.
"Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw,która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor." - Józef Beck
A teraz wyobraźcie sobie, że Tusk, wali po pysku kaczyńskiego. albo ktos wali po pysku członków nowej prawicy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!