metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiotrkow ~epiotrkow (Gość)26.01.2009 22:49

Ostrzeżenie: Bez osobistych wycieczek i licytacji.

00

kosma ~kosma (Gość)27.01.2009 16:44

Był to mój ostatni wpis. Nie zrozumiecie mnie, a ja was. Bo nie rozumiem, jak można szydzić z czyjejś tragedii.
Nie życzę wam tego, co przeszedł ten człowiek. Życzę jedynie zmądrzenia.
Ale w spełnienie życzenia nie wierzę.
Dastwidania.

00

anty-moderator ~anty-moderator (Gość)27.01.2009 16:59

do moderatora - uważam,że cenzura jaką prowadzicie jest nie na miejscu - przypomina ona czasy PRL - ludzie ! mamy wolność wyrażania naszych poglądów..takie wpisy które usuwacie, na innych powaznych portalach np onet interia itdprzechodzą bez problemu . A kradzież zawsze zostanie kradzieżą bez względu na argumenty .

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)27.01.2009 17:38

Jeżeli usuwanie wyzwisk pod adresem pozostałych uczestników i kwot trudnych do zweryfikowania dla pozostałych (np bardzo wysokiej ceny torebki damskiej) uważasz za cenzurę to chyba nie rozumiesz istoty cenzury. Czytaj dokładniej.

00

P ~P (Gość)27.01.2009 18:02

To chodziło o skórzaną aktówkę a nie damska torebkę...

00

wyrobnik ~wyrobnik (Gość)27.01.2009 21:53

Chociaż niech forumowicze zachowają odrobinę klasy w obliczu takiego skundlenia lokalnych władz. W wyborach zazwyczaj wybieramy kszykaczy i lanserów. Tak jest i tak będzie. Mamy kryzys przywództwa, nie ma lokalnych liderów i szukamy ludzi do władz na ulicach, w przychodniach, w szkołach i w kościele. Nic w tym złego. szkoda tylko że są to osoby nieuczciwe. Jeden musiał być przez sąd wyrwany ze stołka, drugi okazał się zagrożony niepoczytalnością, trzeci "siedzi". Po prostu przykro. Wstyd się przyznać do Piotrkowa. Zamiejscowi mają fatalne skojarzenia. Takimi zachowaniami nie przyciągnie się do miasta ani kapitału, ani funduszy, ani nie zatrzyma się młodych i wykształconych Piotrkowian. To co się dzieje u władz to policzek dla solidnie pracujących na siebie i na nich Mieszkańców tego Miasta.

00

mirus ~mirus (Gość)06.02.2009 22:27

jak bylby niepoczytalny to by nie wiedział co to sa pieniadze

00

tytus ~tytus (Gość)06.02.2009 22:31

odrazu zrobił sie niepoczytalny ,a jak był radnym tez był niepoczytalny?hanba kto głosował na takiego schorowanca ,ktory wspolzadzil miastem. trzeba ich wszystkich zbadac łacznie z prezydentami miasta.

00

Dionizy ~Dionizy (Gość)02.03.2009 10:15

Nie mam współczucia dla kombinatorów i złodziei.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat