metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_z Grabicy ~gość_z Grabicy (Gość)03.01.2021 08:05

- przebieg S74 w woj. łódzkim (z Łodzi przez Tomaszów Maz. w kierunku Kielc) znalazł się w planie zagospodarowania województwa łódzkiego i strategii rozwoju regionu opracowanej przez samorządy. Taki przebieg poparł w 2013 r. Parlament Europejski, zgodnie z ustaleniami Komisji Europejskiej w sprawie sieci dróg TEN-T. (...) S8 prowadziłaby od węzła Łódź Południe (tam łączy się z autostradą A1) przez gminy Czarnocin, Będków, Ujazd, Tomaszów Maz. do węzła Tomaszów Maz. Południe i dalej w kierunku Warszawy. Natomiast S74 zaczynałaby się na węźle Tomaszów Maz. Południe i prowadziła przez Kolonię Zawadę, w okolicach Woli Wiadernej, następnie przecinała ul. Jana Pawła II i Pilicę (powstałby nowy most). Z węzła na ul. Modrzewskiego skręcałaby w kierunku Starej Wsi, a dalej przez gminy Sławno, Paradyż, Żarnów prowadziła w kierunku Kielc

174

gość_ham ~gość_ham (Gość)03.01.2021 13:27

Piszta co chceta drogi nie będzie

112

aaaa ~aaaa (Gość)03.01.2021 22:27

Pamiętajcie, że to burmistrz czy tam wójt Sulejowa w którymś roku odrzucił jakąś niby nie korzystną wersję S12

82

gość_albion 5 piotrkowian ~gość_albion 5 piotrkowian (Gość)03.01.2021 23:52

Czekajcie aż przed wyborami ANTONIO przyjedzie i plackom obieca że już,już jest po rozmowie i przysyła fachowców i zaczynają budowę!!!HA HA HA

103

gość_merol ~gość_merol (Gość)03.01.2021 11:08

Jeśli PiS wystawi jeszcze raz Macierewicza na liście piotrkowskiej to myślę, że w końcu dostaną łupnia. Nawet w tak ciemnym grodzie.

176

Włodzimierz.Beśka Włodzimierz.Beśkaranga04.01.2021 07:49

Pamiętam jak pan Jacek Zajączkowski, przedstawiciel S12 Natychmiast buńczucznie wymachiwał szabelką. Obiecywał działania które doprowadzą do powstania S12. Ciekaw jestem jak mocno patriarchowie z Łodzi klepali pana Zajączkowskiego po pleckach aż odpuścił.

55

Jan Kowalski ~Jan Kowalski (Gość)03.01.2021 13:17

Pan prezydent Tomaszowa jest szkolnym kolegom pana prezydenta Andrzeja Dudy, najnowocześniejszy tor łyżwiarski ,najnowocześniejsze centrum onkologii a teraz droga - nie macie szans .

114

gość_leoooo ~gość_leoooo (Gość)03.01.2021 11:34

Ja tej drogi tu nie chcę. Niech się kotłuje wokół Tomaszowa:)

1412

thom ~thom (Gość)03.01.2021 11:42

ostatnio w poniatowie goscila ekipa ,, Nasz nowy dom" moze trzeba bylo zapytac ,to po godzinach by pociagneli ta droge .

103

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat