Panie Zajączkowski i reszta polszy. Teraz zobaczycie (w portfelach) polytykę PiS. Buahaaaaaa. Dobrze wam tak. Płacić i płakać. Buahaaaa. Mnie stać.
Po co żeby takiego samego knota zbudować jak ósemkę to jest dopiero śmiertelna pułapka bariery i miejscowości odgrodzone ja takich dróg w kraju nie chcę. Stara ósemka była okey bo budowali ja ludzie z głową
Plany budowy dróg.-Powtarzam, budowy dróg. A na wiosnę wyjdziemy z budową.
A czy ta droga nie kwalifikuje się do oznaczenia jej jako czarny punkt , a może jako punkt niespełnionych obietnic polityków ?
Ludzie nie dajcie się oszukiwać! Ta droga nigdy nie powstanie jako obwodnica Piotrkowa Trybunalskiego i Sulejowa! Jej budowę blokuje Łódź, ktora tak jak S8 zabierze ją do siebie i poprowadzi na Tomaszów Mazowiecki razem S74 aby połączyła się S8 pod Rzgowem!Tak załatwiono Bełchatów i Wieluń budując obwodnice, które nigdy nie będą mogły być wykorzystane w śladzie drogi ekspresowej.
Premier nie mówił prawdy ? Nie no, jestem zdziwiony. Jak to możliwe, że człowiek słynący z prawdomówności tym razem minął się z prawdą. Jestem w szoku.
Młody jesteś Jacku i dlatego taki łatwowierny. Życie jeszcze nie jeden raz pokaże ci, że tylko dla Pawlaka z filmu "Sami swoi"słowa były droższe od pieniędzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!