metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)15.05.2013 09:50

ja bede segregowal smieci aby ktos na tym zarabial :) ladnie to sobie wymyslili :)

00

hey ~hey (Gość)15.05.2013 10:06

Będę segregować. Tylko chciałbym odpowiednie kontenery.

00

Grażka ~Grażka (Gość)15.05.2013 10:27

Mieszkam w wieżowcu i w jaki sposób będziemy mieli liczone za śmieci, gdzie będą umieszczone pojemniki na śmieci, segregowane? oczywiście ja osobiście zawsze segreguję śmieci, i chcę za segregowane śmieci płacić, wreszcie trzeba zlikwidować zsypy w wieżowcach, jest winda i można śmieci zwieść windą i jeszcze lżej niż znosząc po schodach z cztero -kondygnacyjnego bloku, tylko odpowiednie władze powinny podjąć odpowiednie decyzje a nie odbijać "pałeczkę" na zgodę wszystkich mieszkańców danego wieżowca, bo to nigdy nie dojdzie do jednoznacznego zdania w sprawie zlikwidowania zsypów w wieżowcach
i jeszcze jedno dla odbierających śmieci będzie korzystniej , jeśli wykażą śmieci niesegregowane, bo większa kasa i my i tak będziemy płacić za niesegregowane , kto to wszystko ogarnie i dopilnuje, potrzebny jest sztab ludzi, bzdurna ustawa , nie do realizacji, tylko ludzie będą płacić więcej a gmina jak sobie poradzi dalej ? ......

00

CockS CockSranga15.05.2013 12:23

Ja tam segregować odpadów nie będę, bo firmy wywożące śmieci i tak to wszystko wrzucą na "jedną kupę" i tyle będzie z segregacji.

00

dorota123 dorota123ranga15.05.2013 13:50

Ciekawa jestem co P k.Chojniak jeszcze wymyśli aby aby ludziom w Piotrkowie żyło się gorzej bo na pewno nie lepiej kpina...

00

fto ~fto (Gość)15.05.2013 15:05

czy w deklaracji jest miejsce na wpisanie ilości osób zamieszkałych w gospodarstwie domowym???

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)15.05.2013 16:45

Cytuję:
Po ich otrzymaniu konieczne będzie podjęcie decyzji o segregacji odpadów bądź jej braku i zaznaczenie odpowiedniej rubryki w formularzu. Samodzielnie będzie trzeba także wyliczyć cenę za nieczystości.

Tony papierów, tony analiz. Widziałem wzór deklaracji i nie spodziewałem się, że można coś tak banalnego tak zbiurokratyzować.
http://www.piotrkow.pl/download.php?id=704
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

fot ~fot (Gość)15.05.2013 16:48

zdjęcie do artykułu chyba z jakiejś meliny pochodzi.

00

koloo ~koloo (Gość)15.05.2013 21:37

a jak nie wypełnię to co mi zrobią???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat