Działka na której stoi Pałac Kultury jest pewnie najdroższą w całej Warszawie albo i Polsce. Teraz pożytek z niej żaden bo same tam teatry i instytucje kultury. Taka to podejrzewam dekomunizacja. Bo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi....
wojciech (Gość)
"serio ? działa tak około 1000 firm" - - - > Z tysiąca i jednej bajki ? Nowy towar na wichurze ?
Dwie, może trzy wybuchły św Antoni z Wolski wysadzi Pałac Kultury i Nauki- hahahaha , miasto i-w i marzycieli?
Jak widać nic lepszego w stolicy nie zbudowano a te dwa nowe szkielety obok widoczne latami sterczały niewykończone a tu tylko mada na burzenie . Uważałem PIS za porządną partię ale widać się mocno pomyliłem a PIS sam się pogrzebie w następnych wyborach choć sam na nich głosowałem .I oni chcą by ktoś o nasze pomniki dbał za granicą jak tu na wszystkim się chcą mścić i skoro tacy mądrzy pomysłodawcy maja taką odwagę niech wypowiedzą wojnę Rosji ale wątpię by który się odważył. Co komu ściany budynku są winne ,że stoją to historia walki z faszyzmem i odbudowy kraju a pamiątek historii nie wolno niszczyć co następnym pokoleniom PIS przekaże ?. Pytanie kto by zapłacił za wyburzenie ?. W tym wypadku obciążył bym pomysłodawców niech z własnej kieszeni pokryją koszty . Nie dojdzie do tego bo nikt się nie odważy prędzej PIS zniknie ze sceny politycznej
Nie musicie zajmować się Warszawką. Wkrótce na lokalnym podwórku będzie kwik...
Należy zadać sobie pytanie - kogo stać jest obecnie na wyburzenie Pałacu Kultury I Nauki i następnie wybudowanie tam czegoś ,o czym puszczający te balony próbne niby nie wiedzą. Przecież żaden z nowych pięknych wieżowców w Warszawie nie należy do polaków.
Brawo Janie!!! Zważ, że oni wszyscy pie....ą bez sensu, bo to jest licytacja, który z nich jest bardziej prawy i sprawiedliwy. A pani Milczanowska przed tą licytacją, to mogłaby sie rozliczyć z wynagrodzenia wypłacanego przez urząd miejski w Radomsku naszemu bohaterowi - prawie ministrowi - Bartusiowi M. Bo kto go zatrudnił na "dziwny" etat, kiedy u chłopaka była bida?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!