Niech zrobią lepiej coś żeby te wielkie hałaśliwe klamoty przegonić z DK12 na A1 bo już ludzie mają dosyć tego wycia i hałasu!!!!
Szukają kasy na siłę i tyle .jakie w Polsce sa autostrady to drogi autostradami nazywane które norm autostrady nie spełniają
srutu tutu majtki zdrutu tom droge mieli juz dawno budowac wysiedlili co mogli drzewa wycieli i na nowo urosly taka mamy wladze w naszym kraju
Ja bym się zapytał raczej o odcinek Piotrków-Tuszyn. Przecież ten odcinek jest w złym stanie technicznym. Sporo dziur i łat oraz ciągnące się koleiny. Brak MOP czy stacji benzynowej, a zjazd na Piotrków jest fatalnie pomyślany. Lepiej zróbcie ten odcinek i idźcie dopiero dalej.
Witam.Niech doprowadz do stanu dobrej drogi to co zostalo po tej niedobrej Komunie,wzupelnosci wystarczy.
A mnie się wydaje że znowu Piotrków przegra i autostrada go ominie tak jak S12 przez upór mieszkańców Sulejowa. Gierkówkę połatali i nie jest tak źle a kasa na prywatne konta płynie wartkim strumieniem. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Viattoll na s8 zwrócił sie tak szybko że nawet same magistry były w szoku
Przecież już widać że chcą zarabiać. Czy płatny ? Jak najbardziej płatny :)
Szkoda tylko że tak długo trzeba będzie na niego czekać, a później jeszcze płacić.
Pytanie brzmi - Kiedy S12 ? bo jeszcze parę lat i Piotrków może zapomnieć o esce.
Wg mnie zamiast płatnej autostrady mogła by być zwykła klasyczna i darmowa "S-ka".
Zresztą wg mnie płacenie za Autostrady w Polsce to jakaś kpina, autostrada robiona z naszych podatków i jest płatna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!