metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
oj tamoj tam ~oj tamoj tam (Gość)21.12.2011 14:34

Najlepsza akcja "REFERENDUM "
Dalej jakoś będzie :)

00

Kargul ~Kargul (Gość)21.12.2011 17:38

Bez żartów ! Mieszkańcy Widzą i Reagują na nieprawidłowości i brak kompetencji urzędników i Magistra, a i tak Prokuratura i banda darmozjadów ma to w poważaniu.

00

Doker ~Doker (Gość)21.12.2011 20:34

Zima zaskoczyła piotrkowskich drogowców. Po mieście nie da się jeździć, chyba że w stylu łyżwiarskim. Kolejny raz brak odpowiedniej reakcji, ślizgawica już od prawie 2 godzin a na ulicach nie widziałem ani jednej piaskarki. Skandal przez duże S, kolejny za rządów ekipy pana Chojniaka.

00

SwietyMikolaj ~SwietyMikolaj (Gość)21.12.2011 21:26

W tym roku w Piotrkowie nie będzie prezentów. Macie takie nieodśnieżone drogi, że masakra. Boję się, że moje sanie nie dadzą rady i renifery zaczną strajkować. A tak serio to gdzie są k a piaskarki, drogowcy, ludzie. Nie wiem za co się płaci te podatki? W Piotrkowie na drogach jest jak na lodowisku.

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)21.12.2011 21:36

"Doker" napisał(a):
Zima zaskoczyła piotrkowskich drogowców. Po mieście nie da się jeździć, chyba że w stylu łyżwiarskim. Kolejny raz brak odpowiedniej reakcji, ślizgawica już od prawie 2 godzin a na ulicach nie widziałem ani jednej piaskarki. Skandal przez duże S, kolejny za rządów ekipy pana Chojniaka.

a ja widziałem i to 4 w piotrkowie

00

uzytkownik1 ~uzytkownik1 (Gość)21.12.2011 22:12

Dla mnie ta akcja jest dnem.
Propagowanie nie wiem czego i gdzie.
Policja to dno i ta akcja też.
Po szkołach chodzą Ci z służby cywilnej albo jakieś inne "jopki". Zajmijcie się łobuzami, ale w innym stylu. Przecież Wy doskonale wiecie, kto źle robi tylko się boicie. Nie ładnie Panowie!

00

Mr. E ~Mr. E (Gość)22.12.2011 01:42

Widzę Reaguję: jeśli widzisz że ktoś z Twojego otoczenia kupił coś nowego albo powodzi mu się lepiej niż Tobie zakapuj go koniecznie do skarbówki na policje i do CBS tak na wszelki wypadek bo może to przestępca a jak nie to i tak będzie się gęsto tłumaczył, a Ty w zamian za to dostaniesz kubek kalendarzyk bądz długopis i przy okazji zrujnujesz mu życie po czym pozostanie Ci świadomość że teraz Ty jesteś górą że zgodnie z prawem załatwiłeś niewygodnego dla Ciebie obywatela.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat