A skąd pewna jesteś że nie???Chyba że Ty i Piotr Włostowicz to jeden nick i jedna osoba kryjaca sie pod tymi nickam!
dokładnie tak może być,widać jak po poście Henia lolicie skoczyło ciśnienie.
Mnie to po prostu nie obchodzi. Dla mnie może sobie po drugiej stronie druta siedzieć Ludwik XVI albo i nawet pies Szarik, byleby ten Ktoś pisał z głową.
Nie interesuje mnie śledzenie życiorysu użytkowników, a dla niektórych tutaj widać to jedyne zajęcie. Nie ma się w głowie, to szuka się innych tematów do "rozmów" - to coś jak plotkarstwo rodem spod hali targowej, tyle że w wersji internetowej ;/
Z tą różnicą ze po co używać dwóch nicków na raz???A jestem przekonany że tak właśnie jest :))) Co do osoby stojącej za nimi to akurat miło wiedzieć kto drukuje z drugiej strony :)))
Przekonania często nie mają nic wspólnego z prawdą, są subiektywne i mylne.
Zresztą te domysły nie są pierwszej daty, non stop ktoś je odkurza. Ale jakoś nikt nigdy nie spisał listy podobieństw/różnic między Lolą i Piotrem Włostowicem. Dlaczego?? A może ktoś się podejmie wyzwania - to zawsze jakaś odmiana by była.
Swoją drogą normalnie aż mnie korci, żeby Wam - śledczym nosa utrzeć :/ Ale z drugiej strony po co Wam psuć zabawę.
No to proszę, zaczynaj. Czekamy :D
Zaczekam na Lole ewentualnie Potra Włostowicza albo na raz te osoby z nicków pewnie bedzie ciekawie.Ps.Ciekawe kiedy do akcji wkroczy PW.?
O oczywistych tematach nie piszmy. Lola to Piter! Piter to Lola . Wiemy to- nie od dziś.
Ale...lubię ich do cholery!
Czapla Kandydat sympatyczny, ale ja sauron oddam głos na Dziemdziorę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!