metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
student ~student (Gość)05.04.2010 14:55

Jest na uczelni kilku młodych wykładowców w tym kobiety po SGH w Warszawie ,które reprezentują wysoki poziom,kulturę osobistą,zasługiją na uznanie, podnoszą prestiż szkoły.To moja dygresja...

00

ela ~ela (Gość)05.04.2010 18:43

...a wiec tak.. sama skonczylam studia w Piotrkowie (kierunek stosunki międzynarodowe) i niech nikt mi nie mówi , że jest niski poziom. ((moze i jest na prywatnych ale nie na Uniwersytecie Humanistyczno-Przyrodniczym)). tyle, ile trzeba ksiązek przyczytac historycznych, ideologicznych, takich co sie tych lodzkim , warszawskim studentom w glowie nie miesci! Przecież wykładowcy sa głównie z Warszawy, Łodzi, a nie z ulicy...
Może Ci, co tak bardzo krytykuja uczelnie chca wyprowadzic sie do akademika , wybulic od rodziców pieniadze i pic całe tygodnie...tak!!! dla nich na pewno bedzie tu zle , bo oni chca byc daleko od domu i "studiowac", a nie sie uczyc~!! no to tyle . nara

00

kris krisranga05.04.2010 19:46

"ela" napisał(a):
a wiec tak.. sama skonczylam studia w Piotrkowie (kierunek stosunki międzynarodowe)

No ja tez jestem na tym kierunku i póki co nie narzekam na nudę. A poziom nie należy do niskich, tak przynajmniej wnioskuję po rozmowie ze znajomymi którzy studiują ten sam kierunek w Łodzi.
Chociaż z biegiem czasu myślę, że SM to jednak nie jest to o czym marzyłem :) No, ale jak już coś zacząłem to che to skończyć

Komentarz był edytowany przez autora: 05.04.2010 19:48

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.04.2010 20:13

"ela" napisał(a):
...a wiec tak.. sama skonczylam studia w Piotrkowie (kierunek stosunki międzynarodowe) i niech nikt mi nie mówi , że jest niski poziom

Niestety jest - nie zaczyna się zdania od "a więc".

00

ela ~ela (Gość)05.04.2010 20:27

Piotrkowianin- jestes taki inteligent to moze powinienes dr zrobic i wykłady prowadzic, a nie tak bardzo sie na forum udzielasz. moge zaczynac zdanie od jakich słow chce.a tak poza tym to chyba nie umiesz czytac, albo masz problemy ze wzrokiem bo zaczęlam od wielokropka, ale dla Ciebie to malo wazne...i tak odpiszesz,bo Ci ambicja nie pozwoli .hehe wielki mi piotrkowianin :D:D

00

szch ~szch (Gość)05.04.2010 22:11

"kris" napisał(a):
puki

Jeśli studiują tam osoby, które nie posiadły umiejętności pisania, to rzeczywiście musi tam być bardzo wysoki poziom.

00

aaa ~aaa (Gość)05.04.2010 22:24

Tak naprawdę jedynym specjalistą wybitnym jest prof. Grzelak i może jeszcze dr Adamczyk
Dr Adamczyk niedawno obronił habilitację.

00

KIKI ~KIKI (Gość)05.04.2010 22:27

eee, po uniwersytetach w Lodzi i w tych wiekszych miescinach nie takie byki robią.wazne ze Ty umiesz pieknie sie wyrażac i nie robisz błędów.

00

kris krisranga05.04.2010 22:33

"szch" napisał(a):
Jeśli studiują tam osoby, które nie posiadły umiejętności pisania, to rzeczywiście musi tam być bardzo wysoki poziom.

Boże, szch a ty Taki wybitny jesteś i nigdy nie popełniłeś żadnego błędu? I jak naprawdę nie masz co wnieść bardziej merytorycznego do tego tematu to lepiej się nie odzywaj.
Bardzo jestem ciekaw, czy każdy swój komentarz przed publikacją wklejasz do worda w celu poprawienia ewentualnych błędów, aby pokazać nam jakim to wybitnym polonistą jesteś. Ciekawe kim jesteś? Może polonistą w piotrkowskim molochu zwanym gimnazjum nr 5?

00

szch ~szch (Gość)05.04.2010 22:50

"kris" napisał(a):
Boże, szch a ty Taki wybitny jesteś i nigdy nie popełniłeś żadnego błędu? I jak naprawdę nie masz co wnieść bardziej merytorycznego do tego tematu to lepiej się nie odzywaj. Bardzo jestem ciekaw, czy każdy swój komentarz przed publikacją wklejasz do worda w celu poprawienia ewentualnych błędów

Typowa reakcja na wytknięcie błędu, atak. Ja nie muszę wklejać do Worda, pisać nauczyłem się w podstawówce. Z resztą nie widzę powodu żeby się o to kłócić. Zrobiłeś błąd - to fakt, ja nieco złośliwie go wytknąłem - drugi fakt. Z innych twoich postów wynika, że nie robisz błędów nagminnie, więc być może moja reakcja była przesadzona.

Komentarz był edytowany przez autora: 05.04.2010 23:11

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat