Widzę, że nadal nie odpuszcza Pani od oczerniania mojej osoby. Może wyzna Pani użytkownikom jakimi pseudonimami posługiwał się Pan Larecki nie koniecznie na tym forum?
Ewentualnie powie prawdę o tym kim jest użytkownik marianna?
Nie ma to jak rozgrywki personalne z tym że to już nawet zabawne nie jest!Więc może tak teraz do meritum tematu!!!
Po co? Niektórym z tym widocznie weselej i lepiej!
Od jutra zaczynam na ostro kwalifikować tych "wesołków"!Pozdro!
Jestem jak najbardziej ZA!!!
Nie chcem alem muszem
Drżyjcie:)))
A ponoć uczył go przestępca...........
Na to pytanie odpowiedź padnie w najbliższym odcinku "007 Zgłoś się"..:))))
Proszę więc pohamować Panie "niezależny" dziennikarzu, lokalny "patrioto" i "ideowcu" swoje chamskie ataki na mnie, innych użytkowników, a także plucie na Miasto Piotrków. Pan wie, że kłamstwo ma krótkie nogi - kłamstwo, którym raczy Pan Czytelników portalu nie ma nawet nóg. Chyba lepiej samemu skończyć z pewną farsą, niż czekać aż ktoś w tym Panu pomoże.
Każdy z Czytelników i obywateli ma prawo znać prawdę zwłaszcza na temat osób publicznych jaką jest Pan jako dziennikarz i wiedzieć czym się kierują i czy mają moralne prawo pouczać innych. Nie jestem zwolennikiem mówienia o tym na tego typu forach - tu dyskutujemy o Piotrkowie, ale proszę zaprzestać odgórnie sterowanej kampanii oszczerstw i nie mówić, iż pańskie komentarze służą ideom wyższym, podyktowane są rzetelnością dziennikarską i wskazują na pańską niezależność. Wiemy obaj, że jest inaczej i obaj wiemy także to, że z pewnych względów nie może Pan być absolutnie dla nikogo moralnym autorytetem. Nie tylko Pan potrafi wysyłać linki i skany różnych dokumentów. Tyle w tej sprawie.
MARKPIO kogo kwalifikujemy na pierwszego wesołka???Bo temat jak widać dalej ciagnięty.
Uuuuuu, MARKPIO, ale zmiksowałeś. No gdzież tam Bondowi do Borewicza! :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!