Mijają właśnie cztery lata od pamiętnej soboty 2010 roku, kiedy Polską i światem wstrząsnęła wiadomość o katastrofie rządowego Tupolewa. Panie Prezydencie, Panie Premierze, cztery lata temu pogrzebaliście w smoleńskim błocie godność, honor i pamięć 96 rodaków, także Waszych znajomych i kolegów. Za poklepanie po ramieniu i uścisk dłoni sowieckiego watażki, który teraz ukazuje prawdziwe oblicze. Wstydzę się, nie za mój kraj, tylko za to, jak go Panowie reprezentujecie.
Do listy hańby - oprócz Tuska i Komorowskiego - należy dpdać także Ewę Kopacz aktualnie pełniącą funkcję marszałka Sejmu (formalnie to druga osoba w państwie). Jej kłamstwa były obrzydliwe, a dzięki nim w dużej mierze straciliśmy szansę na godne potraktowanie ofiar i wyjaśnienie przyczyn katastrofy.
Dajcie już spokój z tą katastrofa nie ma innych tematów tylko Smoleńsk ? Jak się komuś wpaja do głowy ze nie było katastrofy to niektórzy wpadają w wir insynuacji i wierzą w jakieś brednie epiotrkow proszę zaczerpnąć informacji i napisać ile to milionów poszło na badanie katastrofy z naszych pieniędzy . Pracujemy jak woly a państwo skubie każdego z nas na wszelkie sposoby hmm niedługo będziemy oddawać całe pensje a w zamian dostaniemy bon na jedzenie brak słów
Lecieli na pałę i tak się skończyło. Kto im kazała schodzić poniżej minimum w takich warunkach?
Zgadzam się z Tobą. Nie wiem czy kłamała z premedytacją, czy ktoś ją zrobił w konia i była tylko przydatnym pionkiem. Tak czy owak powinna ponieść konsekwencje za to co mówiła. Konsekwencje nie tylko służbowe ale i prawne. A tu zostaje marszałkiem! Kuźwa. Jakiś czas temu w Wielkiej Brytanii jakaś wiceminister nieoficjalnie opłacała opiekunkę dla dziecka. Gdy wyszło na jaw, że tworzy tzw. szarą strefę nie widziała innego rozwiązania, przeprosiła i poddała się do dymisji. U nas ginie prezydent, posłowie, senatorowie oraz więcej generałów niż w czasie II wojny światowej, po czym sypią się awanse i żonglerka funkcji.
Ile można znosić takie traktowanie narodu?! Wydaje mi się, że już niedługo. To jak dmuchanie balonu...
słabo w mieście z tą pamięćią na KRAKÓWCE tylko rodzicielka radnego SLD B.B wywiesila flagę.CHwał a tym co zginęli .
Ile lat jeszcze będziecie to opisywać, dajcie już spokój zmarłym. Żenada... stało się i tyle, władza kazała lądować i pilot musiał wykonać rozkaz...
Dla tych co myślą samodzielnie.
Jak zostali naprowadzeni piloci:
Jaką delegację wysłał w tym roku rząd do Katynia?
Bizon,oj bizon,widać że w rezerwacie mieszkasz.
Luzik dałem ci plusa za twoją tu wypowiedz. Nie rozumiem tylko twoich zapatrywań na sprawy w Sulejowie. Może potrzebujesz dodatkowej wiedzy ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!