Miód na moje oczy. Karać przykładnie i dotkliwie patologię drogową.
Teraz dzięki moim podatkom będzie znacznie bezpieczniej podróżować po Piotrkowie
Niestety takie jest nasze społeczeństwo - jak nie czuje nad sobą bata nie przestrzega żadnych zasad.
cyt. "Jak wyjaśnia Monika Niżniak, rzecznik prasowy Generalnego Inspektoratu Transportu Drogowego, każda sprawa jest oceniana indywidualnie." Już to widzę. Zdjęcia z przekroczeń wysyłają hurtowo. Jak ktoś się "postawi" to może i analizują. W całej Polsce to pewnie idzie w tysiące kto się będzie bawił w przeglądanie ,a kasa leci. Jakoś ta inspekcja nie za bardzo się przykłada do ostrzejszej kontroli transportu bo do tego została ponoć powołana. A wypadków z udziałem ciężarówek coraz więcej ....
A jak pożyczyłem auto i w ten czas inny kierowca popełni wykroczenie moim autem to kto ma zapłacić mandat?
Źle diałają miałem zielone a mandat przyszedł dobrze rze miał kamerke w aucie ciekawe czy inni tak nie mieli
Swietne wiadomości. Statystyka pokazuje ze wychodzi ponad 12 dziennie na miesiac. Tylko dlaczego zawsze będa się oburzać ci, ktorym nie podobają się przepisy ? A jak taki delikwent przeleci na czerwonym i akutrat zabije twoje dziecko, matkę, ojca itd. to dalej bedziesz się oburzał ? Wystarczy jechać prawidłowo i po problemie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!