Ja jestem uziemiony przez mopr.Nie chcą już dawać zasiłku bo niby na wódkę przeznaczam.A gdzie ja w wieku 40lat prace znajdę???
Ja widzę, że dla inwestora logistycznego problemu żadnego nie ma. Pozamykac przejazdy, zburzyć wiadukty a ludzie niech sie martwia jak dojechać.
Na zdjęciu jest stara stacja paliw w Woli Krzysztoporskiej. I restauracja Mac podczas remontu
Jak będziecie dalej popierać pis to S12 nie będzie w zamian dostaniecie: wysoką inflacje, wysokie ceny i wysokie koszty życia!!!
Dlaczego w tym poście wypowiadają się osoby które tam nie mieszkają i obrażają mieszkańców? Co są mieszkańcy winni budowie drogi nie mając dojazdu do pól? Jeżeli ma się tylko pluć jadem to może lepiej wcale się nie wypowiadać. Jak Piotrkowianie narzekali na budowę ulicy Wojska Polskiego to okej nie obrażamy a jak narzeka okoliczna wieś to trzeba wyzywać.. Zero ludzkiego zrozumienia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!