metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Prorokkk ~Prorokkk (Gość)01.05.2021 19:17

GKS GKS !!

53

:) ~:) (Gość)01.05.2021 20:21

Brawa dziewczyny!!!
Za ustawienie terminarza ktoś powinien dostać w ....

72

Ggghh ~Ggghh (Gość)02.05.2021 06:41

Kelnerzy brać przykład z koleżanek a nie się lansować co to nie ja jaki znakomity zawodnik

100

....... ~....... (Gość)02.05.2021 06:49

Brawo, brawo, brawo! Moje gratulacje! Ale to był mecz... Szkoda tylko, ze bez kibiców.

71

jojo ~jojo (Gość)02.05.2021 09:49

Brawo fajny mecz oglądało się z przyjemnością.Ale z tym medalem to kogoś poniosło pisałem już w październiku ,że czwarte miejsce to wszystko co da się wyciągnąć z tej drużyny,wtedy mnie zwyzywali od (znafców).W przyszłym sezonie jak Koszalin się wzmocni o te zawodniczki co się po cichu mówi to będziemy o 5-te walczyć.

35

Prorokkk ~Prorokkk (Gość)02.05.2021 11:58

Zapach jest, ale jeśli monteks wszystko wygra to medalu nie bedzie,GKS musi wygrywać, ale monteks musi coś zgubić aby był medal.

43

~gość (Gość) ~~gość (Gość) (Gość)02.05.2021 21:07

No tak, Szacun-Wielka Liga- osiem zespołów w Superlidze i wielka feta z czego pięć drużyn może rywalizować ze sobą a reszta to poziom pierwszej ligi. której nie ma.

34

także tego... ~także tego... (Gość)03.05.2021 22:30

Niektórym to kury szczać prowadzać, a nie pisać komentarze. Mamy poukładaną drużynę, która stała się znowu liczącą się siłą w krajowym żeńskim szczypiorniaku. Przybylski zrobił kawał roboty. Nie ma na dziś w Superlidze drużyny mającej ewidentną przewagę nad Piotrcovią, drużyny która nie musi się Piotrcovii poważnie obawiać. Tworzy się jakaś wartość, jest progres, walka o pudło, ale malkontentom stale źle, bo takie tępe pały to i w mistrzostwie dopatrywałyby się minusów.

81

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.05.2021 10:37

Karnety wykupione na ten sezon będą ważne w przyszłym? Tak powinno być,by było uczciwie wobec nabywców.

05

Kibic ~Kibic (Gość)06.05.2021 18:34

Czy przewidywany jest udział kibiców do wysokosci dostępnych miejsc w 50% na ostatni mecz sezonu z Ruchem? Oczywiście kibiców z karnetami.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat