Bycie chamem to kwestia indywidualna. Ci co jeżdżą CE mają też auta osobowe. Buraków nie brak czy A, czy B, czy CE
Kierowcy ciężarówek mają wiecej kultury niż kierowcy osobowek i szcun w uch strone osobowki to przewaznie sane chamy
Skutki 5G.Rozkojarzenie,zmęczenie,rozbicie.W czasie gdy kazali siedzieć w domach pod pozorem epidemii,po cichu montowali maszty,zakazy wstępu do lasu też po to były.Mózgi się smarzą od tej technologii.Gołębie walą w okna,wróble giną na drogach bo jak nigdy nie zdążają uciec przed autami.Przypadek?Nie sądzę.
Ci z tirów niech nie kadzą obserwuje jak skręcają od Łodzi na Warszawę i tak myślę żeby ustawić kogoś z batem i za takie hamowania po 50 co nie wiedzą że zaraz będzie skręcał jeden z drugim pseudo kierowcą aż się kładą życzę im całkowicie się położyć a znam ich jak zły szeląg 11 lat na rozładunku to się typków poznaje nie.
Nie ma jeszcze komentarza ,że to wina braku przeszkolenia policji RD .
Hejtujcie kierowców TIRów, bo tak najłatwiej. Aczkolwiek myślę iż istotnym jest, że Pan jadący Kia, wyprzedzał kilka aut i nie zdążył się schować. Myślę że gdyby nie fakt, iż Panowie z ciężarówek ucielki na pobocze, zginął by na miejscu.
To nie kwestia kultury, a głupoty. Mieszkam w Srocku i prawie zawsze jak do niego wjeżdżam to komuś bardzo się śpieszy i wyprzedzają nie patrząc czy zdążą. Panuje zasada- a może się uda... to jest głupota. Nie brak kultury, a wyobraźni... teren zabudowany, a na blacie stówka... teraz szczególnie źle się tu jeździ, są korki, duże natężenie ruchu, światła i wielu kierowców bez wyobraźni właśnie...
gosciu ponizej gdyby nie tiry to np w markecie nie mial bys co kupic albo w innych sklepach a wypadek byl na prostej drodze z winy osobowki bo tam bylem bo walil na trzeciego wiec nie pisz takich idiotycznych komentarzy a ci kierowcy tez maja rodziny i musza z czegos zyc...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!