Skąd wiecie jak działa ta placówka od wewnątrz,chyba, że tam pracujecie, albo jesteście tymi super rodzicami, albo nie daj Boże super babciami. A jeżeli tak, to po prostu chyba nie lubicie tej nowej pani dyrektor.Zastanówcie się i podajcie racjonalne rozwiązanie co zrobić z dziećmi z rodzin patologicznych, kiedy zlikwidujecie domy dziecka?.
Pod opieką sąsiadki ?
To w Domu Dziecka są sąsiadki ?
Rodzicie dziecka mieszkają obok Domu Dziecka, a dziecko w Domu Dizecka i stąd ta sąsiadka ?
Nie kumam tego.
piszą gupoty dziecko ucieklo w nocy do swojego domu a ze nie mogla sie dostac do domu to poszla do sąsiadki ..
możliwe że dziecko chciało uciec bo pod szyldem domu dziecka , szyją tam budy nike i portfele gucci.
A to ze ta sama dziewczynka uciekła ze swojego pijaciego domu i sama robiła zakupy w Kauflandzie to już nikt nie napisze i ze policja przywiozła ja do domu małego dzieck.To juz jest taka mała UCIEKINIERKA. I każdy popełnia błędy dzieci i doraśli
Sądząc po piśmie chodzisz do podstawówki jeszcze...
[cytat]bred-1956 (Gość)
6 godzin temu, 14:07
Chojniak powinien podać się do dymisji!
Bredzisz, czy tak z niewyspania?
~adek - nie rozumiesz tekstu...widząc po plusach...aż tyle osób nie rozumie tekstu...juz mnie nie zdziwią żadne komentarze...
Widzę, że Ty nie kumasz mojego postu, a kumasz to co jakiś dureń bezmyslnie bez ładu i składu pisze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!